Vigtigste / Fødsel

Flasker og patter til den nyfødte. Venligst råd)


Allerede før et barns fødsel begynder fremtidige forældre at købe en medgift til en baby; som regel inkluderer deres liste en sut - en sut. Hvilken sut er bedst for en nyfødt, og hvornår den kan gives?

Nyfødte har en meget udviklet sugerefleks. Når de tager deres mors bryst og modtager mælk og mors varme, roer de sig ned, spiser op og falder i søvn roligt, fordi processen med at få mælk fra mors bryst til et nyfødt barn er en ganske kompliceret og besværlig proces. Med en dummy forsøger forældre og læger normalt at berolige barnet, sugeprocessen har netop sådan en effekt på nyfødte..

Allerede på barselshospitalet kan du se sutten i munden på den nyfødte. Er det korrekt? I de fleste tilfælde er dette naturligvis en fejltagelse. Efter fødslen lærer barnet kun at leve, spise, sutte. Og processen med at suge mod mors bryst, ordentligt greb og processen med at suge på en sut er helt forskellige ting. Det vil sige, ved at give et sut de første dage af livet til et barn, komplicerer du etableringen af ​​korrekt amning. Ammende eksperter anbefaler ikke at give sutter til nyfødte i de første 2 uger af deres liv. På dette tidspunkt har børn som regel allerede erhvervet de nødvendige færdigheder og viden..

Mange eksperter mener, at langvarig sugning på brystvorten kan føre til forkert biddannelse, så du bør ikke lære dit barn at suge brystvorten ved enhver lejlighed for at roe sig ned, falde i søvn, "ridse" hævede tandkød og lignende. Undertiden kan opmærksomhed på barnet, pleje, strøg og andre forældres faciliteter klare denne opgave. Du bør heller ikke give dit barn en sut for at "ridse" hævede tandkød - til disse formål er det bedre at købe specielt legetøj - tænder.

Normalt anbefales en sut til en nyfødt i tilfælde, hvor:
-han har svært ved at falde i søvn og er ofte lunefuld;
- babyen er meget bekymret over tilstedeværelsen af ​​gasser i maven og suger brystvorten - sutter bidrager til deres udledning;
-han holder ofte hænderne i munden;
- suger ofte mors bryst, det er svært at skille sig ud med det.


Hvis du går til et apotek eller en børnebutik, vil du blive overrasket over de mange forskellige brystvorter: former, materialer, størrelser - alt er anderledes. Så hvilken sut der skal vælges?


Der er to materialer, som sutten normalt er fremstillet af. Det er latex og silikone.

Latex, også kendt som gummi, er et naturligt materiale. Det ligner en tæt gul. Normalt anbefales disse brystvorter til svage eller for tidlige babyer, da latex i munden opvarmes og føles meget lig moderens bryst. Den største ulempe ved latexnipler er, at latex indeholder proteinmolekyler, og dette er fyldt med allergier. Latex klæber også lettere til snavs og er sværere at vaske. Du bør ikke købe latexnipler fra ukendte producenter og til en lav pris, fordi latex af lav kvalitet kan indeholde forskellige kræftfremkaldende stoffer. Det kan også bemærkes, at latexnipler er relativt kortvarige, de er bange selv for direkte sollys. Det skyldes, at latexnipler er meget bløde, mikroskopiske revner dannes hurtigt på deres overflade. For at forstå, at en latexnippel forværres, skal du være opmærksom på latexens farve: brystvorten bliver fra gul til brunlig. Et "symptom" på forringelse af brystvortens kvalitet er også, at brystvortevæggene begynder at klæbe sammen, når de suger. Hvis du bemærker disse ændringer, skal du stoppe med at bruge denne brystvorte. Normalt anbefales det at skifte latexjuice hver 4-6 uge..

Silikone er et syntetisk materiale, der ser gennemsigtigt ud. Den største fordel ved silikonebrystvorter er fraværet af allergi over for silikone hos børn. I modsætning til den førnævnte gummi holder silikone sin form godt, bevarer sin elasticitet i lang tid, absorberer ikke lugt og er nem at rengøre. Derfor er silikonebrystvorter bedre egnet til en fuldtidsbaby med en udviklet sugerefleks. Silikone patter kan desinficeres ofte, men med tiden bliver de stive og begynder endda at smuldre. Derfor anbefales det ikke at give silikonebrystvorter til babyer, der allerede har sprunget tænder, babyen kan bide af et stykke og endda kvæle.

Ud over materialet er sutter til nyfødte også forskellige i form. De kommer i regelmæssige, anatomiske eller ortodontiske former..

Regelmæssige brystvorter


Regelmæssig sut - Sutten til en nyfødt minder om de gamle klassiske brystvorter. De har en afrundet papilla. Det er disse brystvorter, der mest af alt ligner mors bryst, når de suger, især hvis denne brystvorte er lavet af latex.

Anatomisk formede brystvorter

En anatomisk brystvorte - en sut til en nyfødt (2) er en brystvorte, der har en let flad eller langstrakt brystvorte. Disse brystvorter fordeler pres til ganen. Der er mange forskellige anatomiske brystvorter, for eksempel er der specielle anatomiske brystvorter - sutter til store eller tværtimod babyer med lav fødselsvægt.

Ortopædiske brystvorter

I en ortopædisk sut - en sut til en nyfødt, har brystvorten en dråbeform, takket være hvilken den optager minimal plads i mundhulen. Dette giver dig mulighed for at reducere eller endda eliminere risikoen for deformation af tænder og gane. Sådanne brystvorter bidrager også til den korrekte dannelse af bidet og er mest egnede til en ammende baby, da fangst af en sådan brystvorte svarer til at fange en mors bryst. Et lille hak på siden af ​​tungen gør brystvorten mere behagelig at holde i munden. Nogle modeller har en speciel udluftningsventil, der reducerer trykket på ganen.


For at forhindre barnet i at sluge sutens brystvorte, er den fastgjort til en speciel beskyttelsesskive, som er specielt lavet bred nok. Når du vælger en brystvorte, skal du være opmærksom på, at denne skive ikke er for tung, og at der skal være huller eller bumser på overfladen, så plasten ikke klæber for tæt på huden. Ellers kan spyt samles under skiven, hvilket kan irritere hagen. Det er også vigtigt, at beskyttelsesskiven ikke består af mange dele, der kan falde af eller gå af fra den. Bedre hvis det er monolitisk.


Det er uacceptabelt at arve brystvorter;

Hvis brystvorten er ridset, slidt, har huller, kan du ikke bruge den;

Med forbehold for regelmæssig sterilisering skal brystvorten skiftes hver 6-8 uge;

Skyl brystvorten regelmæssigt i varmt vand og sæbe, steriliser i en speciel sterilisator eller kog i 2-3 minutter;

Kontroller regelmæssigt brystvorten for revner;

Efterlad ikke sutten i direkte sollys eller i nærheden af ​​et batteri.

Du kan ikke slikke babyens sut og give den til babyen;

Det er praktisk at bruge specielle brystvorter på kæder, som du fastgør til dit barns tøj;

For at opbevare brystvorten er det bedst at købe en speciel container, det er praktisk at bruge den både hjemme og på gaden.


Og til sidst vil jeg gerne sige, at alle overdreven på brystvorterne, såsom udskrifter, smykker og endda rhinestones, kun betyder noget for forældre. Små børn bryr sig slet ikke. Babyer opgiver ofte dyre importerede brystvorter, ægte kunstværker til fordel for helt almindelige. Og du skal ikke tvinge dem. Babyen fortæller dig, hvilken brystvorte han kan lide. Hvilken slags dummy en bestemt baby vil kunne lide - ak, der er intet svar på dette spørgsmål. Nogle babyer er glade for at acceptere enhver brystvorte, mens andre er mere fede i denne sag..



ANMELDELSER OM SIBMOOCHES

Darya skrev:
Mine kunne ikke lide fancy. Han sugede kun den enkleste "sovjetiske" type. Hvilket ikke forhindrede ham i at være perfekt på GW. Jeg vil også bruge sutter med yngre.

Yulchik84 skrev:
Vi afviste også de dyre, købte flere typer, købte derefter for 20 rubler, kun jeg begyndte at sutte hende og lege med hende

Mil @ skrev:
Først sugede de "Disney" med et snit, så var det tid til at købe en ny, men jeg fandt ikke det samme firma, de købte en masse forskellige brystvorter med et snit - de passede ikke. Så fik vi råd om, at Nuby købte det, søn suger med glæde

Vi er også på GW, vi suger ikke flasker, men vi kan ikke leve uden en brystvorte, for eksempel i en bil. Ja, og far har ikke titi, og han lægger nogle gange vores kanin i seng

Christisha skrev:
Jeg købte den mest almindelige kamille-sut, og min datter er glad, men vi genkendte ikke andre

Elena Sergeevna Likh skrev:
Og min datter suger kun på Nubis brystvorte, der er sådanne popucks og tandkødet straks ridser. Det koster kun 170 rubler, når det går tabt offensivt.

Kitenochk @ skrev:
vi kan godt lide Nukov latex brystvorter, barnet genkender dem kun!

olga06 skrev:
AKSINYA skrev:
Udover Avent genkendte sønnen ikke andre brystvorter

Så vi har den samme historie, når vi først mistede den hele natten og erstattede den med forskellige brystvorter, sov ikke barnet. Vi troede, morgenen ikke ville komme. Om morgenen var min mand den første kunde på apoteket. siden da har jeg en ekstra brystvorte i samme serie.

olga06 skrev:
AKSINYA skrev:
Udover Avent genkendte sønnen ikke andre brystvorter

Så vi har den samme historie, når vi først mistede den hele natten og erstattede den med forskellige brystvorter, sov ikke barnet. Vi troede, morgenen ikke ville komme. Om morgenen var min mand den første kunde på apoteket. siden da har jeg en ekstra brystvorte i samme serie.

OLGA_G skrev:
Sutten kan kun vælges ved forsøg og fejl. Vi købte sandsynligvis et dusin, indtil barnet valgte en dummy efter hans smag. Hvis du ikke kan lide sutten, suger barnet det ikke, men spytter det kun ud og græder. Og der er ingen råd om en god dummy: i hvert tilfælde er det individuelt. En tysk kom op til os, og min bror tilstod kun en billig sovjetisk dummy. Vigtigst af alt skal det være blødt, ingen grund til at tage silikone.

Maman 481 skrev:
Jeg tror, ​​der er ingen bedre Avent, materialet er silikone (hygiejnisk), og de er ortodontiske. når tænderne klatrer, behøver du ikke bekymre dig om, hvad der vil påvirke bidet. men spørgsmålet er, at ikke alle børn vil suge disse brystvorter, nogen kan lide vores russiske.

mamamili skrev:
Uanset hvordan vi vælger, viser barnet selv, hvilken han har brug for. Kan spytte silikone ud og almindeligt gummi suge eller omvendt. Men sæt dig ikke som mål at skubbe en sut eller lære din baby. Min datter afviste brystvorter fra fødslen, der var en periode, hvor hun ikke syntes at have noget imod det, men jeg insisterede ikke, men nu er der ikke noget sådant problem som fravænning. Og på grund af det faktum, at barnets mund altid er fri, udtaler han flere lyde, begynder at tale hurtigere. Vi begyndte at tale de første ord i 1-3 måneder. Så tænk, måske har du ikke brug for det

YoricaMama skrev:
Vi havde 12 af dem fra alle former for Avesta til Sovdep til 11 rubler hver, af alle de docha valgte kun snub-næser med en bjørn ansigt, materiale gummi. Silikone spyttede i et andet hjørne af rummet.

Lera-looker skrev:
vi tog altid kun avent, tandregulering, så bidet var korrekt. på en eller anden måde forsøgte at give en simpel brystvorte ikke tog, blev vant til den brystvorte.

Romanova * skrev:
Jeg købte også Avent til min søn, men han nægtede - det var for tungt for ham. Men NUK sugede af glæde. Foretrukken latex (gul).

Julia-80 skrev:
og vi suger kun latex, tandregulering, men forresten skal du have flere, vil barnet vælge.


afvikling accepteret i januar 2015
______ original meddelelsestekst ___________________________________________


Hvilken sut skal du vælge? Materiale? fabrikant?

Nu er der så mange ting til salg.. Vi samler allerede medgift til babyen, jeg vil have alt skal være.. Jeg vil gerne vide anmeldelserne.

Sig ikke, hvis det ikke ændrer stilheden til det bedre.

at komme tilbage til begyndelsen Elena889
Første klasse andet kvartal

På siden siden 22.10.08
Indlæg: 527
Placering: Perm

Tilføjet: lør. 18. apr. 2009 16:00 Emne: Re: Sock!
bubutanja skrev:
Hvilken sut skal du vælge? Materiale? fabrikant?

Nu er der så mange ting til salg.. Vi samler allerede medgift til babyen, jeg vil have alt skal være.. Jeg vil gerne vide anmeldelserne.

vi sugede kun avent, startede for nyfødte, så er der fra 6 måneder

at komme tilbage til begyndelsen Darya
Akademiker

På siden siden 30.07.05
Indlæg: 16246
I dagbøger: 277
Sted: Novosibirsk, Krasnoobsk

Sendt: Lør. 18. apr. 2009 17:48
Mine kunne ikke lide fancy. Han sugede kun den enkleste "sovjetiske" type. Hvilket ikke forhindrede ham i at være perfekt på GW. Jeg vil også bruge sutter med yngre.

at komme tilbage til begyndelsen 84
Børnehave

På siden siden 17.07.07
Indlæg: 407

Sendt: Lør. 18. apr. 2009 20:52
Vi afviste også de dyre, købte flere typer, købte derefter for 20 rubler, kun jeg begyndte at sutte hende og lege med hende

Ja "nika
Professor

På siden siden 26.01.09
Indlæg: 7869
I dagbøger: 591
Beliggenhed: Kirovsky-distriktet, Bugrinskaya-lunden og MEGA

Sendt: Lør 18. april 2009 22:35
Vi havde den enkleste indenlandske latex (op til 20p), men suger kun i undtagelsestilfælde. Mange af mine bekendte på GW (vi er også på GW) tager det slet ikke i munden: de kvæles og spytter. Så det hele afhænger af re.

at komme tilbage til begyndelsen Belena
Akademiker

På siden siden 10.07.08
Indlæg: 9503
I dagbøger: 854
Sted: Novosibirsk Birch Grove

Sendt: Søn 19. apr. 2009 0:27
bubutanja
Vi suger Avents brystvorter, gik sammen med en brystpumpe, nu købte jeg nye, jeg er ældre, det påvirkede ikke brystsugning, og vi har almindelige sutter, jeg kender ikke engang virksomheden, vi tog flere forskellige former, babyen valgte en, han genkender ikke resten, og nu suger hun det ikke længere næsten fra venner, barnet har nægtet en sut, de suger det ikke, så alt er individuelt

at komme tilbage til begyndelsen mitulier
Postgraduate studerende i Sibmama

På siden siden 03.02.09
Indlæg: 3195
I dagbøger: 133
Sted: Novosibirsk, metrostuderende

Sendt: søn 19. apr. 2009 0:36
Vi har Avent brystvorter, vi tilbød ikke andre til barnet. Tilstedeværelsen af ​​brystvorten påvirkede ikke GW, selvom barnet ikke havde brug for det lige fra fødslen, og på det tidspunkt var GW allerede etableret. Brystvorten var især nyttig under tænderne.

at komme tilbage til begyndelsen 84
Børnehave

På siden siden 17.07.07
Indlæg: 407

Sendt: Søn 19. apr. 2009 2:18
Og efter 5 måneder opgav vi brystet, og fra den tid begyndte vi aktivt at gnide brystvorten, og så bliver vi båret af det, måske en time om dagen ikke mere

Leila
Professor

På siden siden 21.10.07
Indlæg: 4709
I dagbøger: 41
Sted: Novosibirsk, Akademgorodok

Sendt: Søn 19. april 2009 15:16
Af alle sutter, vi tilbyder, suger vi kun bibi i form af et kirsebær, andre ikke.

at komme tilbage til begyndelsen en penny
Den mest beskedne UZ

På siden siden 11.02.08
Indlæg: 5223
I dagbøger: 140
Sted: Novosibirsk, Leninsky-distriktet. St. Parkhomenko

Sendt: Søn 19. apr. 2009 16:29
Hvis jeg ærligt talt ikke forstår forbindelsen, hvis babyen er på GV, er brystvorten slet ikke nødvendig, spørgsmålet er ikke, at vi ammer, og nogle gange suger vi Kurnosikis brystvorte

NN
Akademiker

På siden siden 09.05.06
Indlæg: 24988
I dagbøger: 559
Sted: Novosibirsk, Gorsky - Akademi
Kortnr. 005005

Sendt: Søn 19. apr. 2009 22:16
Leila skrev:
Af alle sutter, vi tilbyder, suger vi kun bibi i form af et kirsebær, andre ikke.
vi har samme måde. her er der imidlertid nu problemer med fravænning. men på trods af hvad der er givet os MED ENORMT ARBEJDE, fortryder jeg ikke, at jeg sugede brystvorten

Tilføjet efter 26 sekunder:

kan nogen rådgive, hvordan man fravænder?

at komme tilbage til begyndelsen Smil :)
Akademiker

På siden siden 16.06.05
Indlæg: 11494
I dagbøger: 2112
Placering: Koh Samui

Sendt: Søn 19. apr. 2009 22:21
NN
Jeg vænnede let min datter i en alder af omkring 2 år: Jeg skar brystvorten med en saks, sagde, at musen havde tygget, og sammen med hende smed sutten til musen bag køleskabet

at komme tilbage til begyndelsen Victoria
Akademiker

På siden siden 15.01.07
Indlæg: 7189
I dagbøger: 52798
Placering: Moskva

Sendt: Man Apr 20, 2009 2:54
NN
Nastya, nogen skrev, at de lavede et hul i brystvorten, og det er derfor ikke interessant at sutte. Jeg har ikke prøvet det selv

at komme tilbage til begyndelsen LUlia
Akademiker

På siden siden 05.05.08
Indlæg: 12800
I dagbøger: 27
Kortnr. 009154

Sendt: Mandag 20. april 2009 09:32
Vi startede med Avent's, men som 3 måneder gammel afviste min datter kategorisk brystvorterne generelt, og flasken måtte i princippet presse en bredde. Nu kan du tale om latexkrog, men igen i form af et kirsebær
at komme tilbage til begyndelsen Mil @
Børnehave

På siden siden 29/10/08
Indlæg: 379
Sted: Akademi
Kortnr. 290608

Sendt: Man Apr 20, 2009 13:29
Først sugede de "Disney" med et snit, så var det tid til at købe en ny, men jeg fandt ikke det samme firma, de købte en masse forskellige brystvorter med et snit - de passede ikke. Så fik vi råd om, at Nuby købte det, søn suger med glæde

Vi er også på GW, vi suger ikke flasker, men vi kan ikke leve uden en brystvorte, for eksempel i en bil. Ja, og far har ikke titi, og han lægger nogle gange vores kanin i seng

Sutter-sut - hvilken man skal vælge, og hvordan man træner den?

Mine var forskellige. (Jeg købte forskellige), men min datter foretrak en meget almindelig billig sut.

Fru-S,
Hvordan hjælper brystvortesugning med brystsugning? Det forstod jeg ikke. Hvis du er for doven til at suge på brystet, hjælper brystvorten ikke..

Om emnet kom ingen op til os. Suges på gaden om vinteren og spytter den derefter ud efter en halv time. Og så ville det være praktisk, for eksempel i klinikken, læg det i munden og stilhed. Og så råbte min altid der: drille: Jeg måtte klæde mig om et øjeblik og løbe.

Har en nyfødt brug for en sut, når han ammer?

I forventning om en baby, især en førstefødt, er den forventende mor klar til at købe alle butikkerne op med babyvarer, fordi alle genstande til nyfødte virker så søde. Med fødslen såvel som med den efterfølgende opvækst af babyen bliver mange genstande unødvendige. Sutter, der indtil for nylig blev betragtet som en grundlæggende nødvendighed for en nyfødt, bruges ikke ofte af nutidens mødre, de tjener mere som et fancy tilbehør. Har en nyfødt brug for en sut, når han ammer, hvad er sandheden?

En dummy til amning er ikke en nødvendighed, men en egenskab, der letter, hvis den bruges korrekt, en ung mors hverdag.

Amning af sut-kompatibilitet

Sutten gives til babyen, så han roer sig ned, er mindre lunefuld og sover godt. Derudover hjælper det babyen med at tilfredsstille den sugende refleks. Men der er en opfattelse af, at den konstante brug af en sut vil føre til dannelsen af ​​en forkert bid hos en baby. Derudover er det ret vanskeligt at fravæne en baby fra hende. Og efter at den nyfødte har vænnet sig til gummibrystudskiftningen, vil han kun opleve moderen som mad, den tætte kommunikation mellem babyen og moderen bliver til intet. Så er det værd at give en sut til en baby eller ej?

fordele

Når du bruger brystvorten, dæmper babyen smerten, mindsker følsomheden for smertefulde fornemmelser, og dukken er meget mere nyttig end brugen af ​​stoffer. Det virker kun positivt på bidet, men kun hvis dets korrekte form oprindeligt blev valgt.

Med en sut er babyen behagelig, med konstant sugning, han er distraheret, beroliger sig og sover også meget bedre. Han er mindre lunefuld og lider i fremtiden ikke af vanen med at suge tommelfingeren, hvilket han simpelthen ikke har på grund af brugen af ​​brystvorten.

Med en dummy er det ekstremt sjældent at finde et sådant fænomen som tunge synker, fordi det kan forårsage vejrtrækningsproblemer. Samtidig er babyens søvn på ryggen sikrere med brystvorten, det lindrer barnet fra pludselig dødssyndrom.

Minusser

Dagens børn tager sjældent en sut fra de første dage i livet, og mødre insisterer ikke. Når alt kommer til alt, hvis brystvorten er valgt forkert, kan det ødelægge bidet. Når babyens tænder begynder at skære, er der en stærk belastning på parodontium, og brugen af ​​en sut i denne periode forværrer kun problemet.

Parodontium er det væv, der forbinder den fremtidige tand og tandstikket. Overdreven stress på dem bliver bare en almindelig årsag til en forkert bid..

Selv med hyppig vask eller kogning af brystvorten forbliver det en kilde til fare i form af infektion eller bakterier. Dets permanente og fuldstændigt sterile tilstand kan ikke tilvejebringes selv ved regelmæssige hygiejneprocedurer. Derudover udtrykker neurologer også deres mening over for "brysterstatninger" hos mødre, da brystvorten erstatter den nyfødte mor og meget ofte mangler han grundlæggende kommunikation med den kæreste person. Han har udviklingsforsinkelser, tale vises meget senere end hos de børn, der fjernede sutten ret tidligt eller slet ikke brugte den.

Der er en række medicinske undersøgelser, der indikerer, at når brystvorten bruges for længe, ​​udvikler babyen en mellemøreinfektion og ændrer mundstrukturen. Selvom det er bevist, at kort sugning på silikone- eller latexindstillinger ikke fører til sådanne problemer.

Fra nutidens læger er det mere og mere almindeligt at høre, at en brystvorte ikke er nødvendig for amning..

En dummy kan påvirke amning negativt. For en vellykket fodring skal babyen faktisk fange areola og mælkekirtlen, og det er meget lettere at suge en flaske eller sut. Så der er problemer med fodring efter brug. Barnet kan vænne sig til at suge en sut og ikke modtage mælk, så begynder han at amme forkert, mælken bliver værre. Barnet spiser ikke nok, moderen bliver stillestående. Babyen fodres fra en flaske, så han er fuld, og så nægter den nyfødte fuldstændig moderens brystkirtler.

Når en baby virkelig har brug for en sut

Da lægernes mening om brugen af ​​brystvorten er tvetydig, har unge mødre ofte et spørgsmål i samråd med den behandlende børnelæge - hvornår skal man give en sut til en nyfødt under amning? Når alt kommer til alt er der tilfælde, hvor det i høj grad letter babyens og kvindens liv i høj grad:

  • kunstig fodring;
  • amning, hvis moderens amning på samme tid er stabil, spiser barnet godt, men efter meget kort tid efter at det er fastgjort til brystet, begynder han at være lunefuld. Der er ingen åbenlyse grunde til denne opførsel - han er sund, fuld og bleen er tør. Når du rører ved brystet igen, beroliger det sig straks. Men ikke for at spise mælk, men bare for at være alene med min mor. Hvis du i en sådan situation giver en dummy til babyen, kan moderen muligvis være fraværende et stykke tid og ikke være tæt på den nyfødte hele 24 timer;
  • når moderen og babyen er på et offentligt sted. Hvis der ikke er nogen måde at amme babyen på, mens han græder, vil brystvorten løse problemet, og den nyfødte vil roe sig ned;
  • at gøre det lettere for babyen at udholde en smertefuld procedure, for eksempel en vaccination eller en lægeundersøgelse;
  • hvis babyen ikke kan lide at komme ud, græder og er lunefuld, når han klæder sig, så kan du ved hjælp af en sut berolige babyen;
  • når du bader, så overskydende vand ikke kommer ind i babyens mund;
  • når babyen bliver hos far eller bedstemor. Mor kan give babyen mad og forlade et stykke tid. Hvis babyen begynder at græde, vil far give ham en sut;
  • hvis en baby med en sut falder i søvn meget bedre.

Det viser sig, at en baby har brug for en brystvorte, når der er behov for noget andet: mad, opmærksomhed, hengivenhed eller pleje. Derfor er ammende mødre nødt til at huske, at klemning på brystet og tæt kontakt med barnet vil hjælpe med at beskytte den nyfødtes psyke mod mange problemer. Når alt kommer til alt er mors bryst og mælk ikke kun en fødekilde til barnet.

Hvis du ikke giver din baby en dummy

Hvis du ikke ønsker at give en sut til babyen, hjælper fastgørelse til brystet.

En situation kan opstå, når babyen straks efter fodring igen kræver at kysse. Det er værd at give barnet et bryst, da babyer ofte falder i søvn i løbet af en simpel rolig sugning.

Hvis babyen begynder at græde på gaden, og det er i denne periode, at moderen ikke har mulighed for at amme barnet, er det værd at gå hjem.

Det antages, at et barn op til to måneder kan blive hjemme det meste af tiden; han har ikke brug for daglige gåture. Ældre end denne alder vil gaden og den friske luft tværtimod hjælpe barnet med at sove bedre selv uden en brystvorte..

Sutter kan også undgås efter badning. Hvis barnet skal smøres, gnides eller sættes på, og han græder, skal du først amme babyen, pakket ind i et blødt håndklæde. Udfør derefter alle hygiejneprocedurer og klæd babyen på.

Nyfødte babyer er ofte frække, når de skifter tøj. Hver gang kvinden klæder babyen hurtigere for ikke at fremprovokere babyens tårer igen. Babyen kan også være klædt på, mens den står, ved hjælp af kære. Når alt kommer til alt viser denne opførsel af et barn sig normalt, når man skifter tøj, der lyver.

Nogle mødre ønsker ikke at amme deres babyer offentligt på grund af forlegenhed og give barnet en sut. Men det er meget bedre at bruge specielt undertøj til fodring og give barnet et bryst efter behov..

I tilfælde, hvor et barns gråd skyldes angst eller frygt, er det nok at kramme ham, fortryde og berolige ham. Hvis moderens varme kram og pleje ikke hjælper, så kan du give brystet.

Nogle gange udvikler babyer en vane med at suge tommelfingeren. Barnet er så vant, at dette er hans opførsel selv i livmoderen. Hvis du begrænser et barn i dette, forstår han ikke, hvorfor forældre forhindrer ham i at gøre, hvad han er vant til. I en alder af et år forsvinder denne adfærd som regel alene. Eller vanen vil passere, så snart babyen har alle tænderne. Hvis hans hånd forbliver i munden i lang tid, er barnet måske allerede sulten, og det er tid til at fodre ham.

Hvordan man vælger en sut

Når mødre køber nødvendige ting til en baby, stiller mødre sig ofte spørgsmålet - hvilken sut skal de vælge en nyfødt, når de ammer? Først og fremmest skal du tage i betragtning, at langvarig brug af en "brysterstatning" kan forværre bidet.

Det er ret vanskeligt at vælge den rigtige sut, fordi der er mange af dem i butikshylderne, de adskiller sig både i pris og i form og farve. Børn har det bedre at bruge latexprøver, da de er ret bløde. Men disse typer tjener meget lidt, så meget snart skal dukken ændres.

Silikone brystvorter betragtes som mere holdbare. Men de er igen hårdere, og de er ikke egnede til nyfødte børn..

Hvis brystvorten er forkælet (barnet har bidt det), så smides det ud, det er ikke nødvendigt at give det til barnet igen, det kan beskadige ganen eller tandkødet.

Når en mor på forhånd tænker på sit barns helbred og den rigtige bid, køber hun en ortodontisk sut. Mange virksomheder producerer sådanne varer. Men et barn kan ikke altid tage en sådan sut.

Hvordan man giver en sut til et barn med gv

Hvis det besluttes at lære babyen brystvorten, skal dette gøres i henhold til visse regler:

  1. Dukken skal udskiftes med en ny i tide, den må ikke rives eller beskadiges.
  2. Før brystvorten gives til babyen, vaskes den med babyrenseprodukter, koges, steriliseres og skylles grundigt med vand.
  3. For at babyen kan tage sutten bedre, er det ikke nødvendigt at dyppe den ned i noget sødt, og endnu mere ikke at lade mor eller far slikke det. Så barnet får bakterier helt unødvendige for ham..
  4. Hvis du har brug for en sutteholder, skal du fastgøre den på dit tøj, men ikke fastgøre kæden omkring din hals..
Alligevel skal du være forsigtig med en dummy og kun give den, hvis det er absolut nødvendigt..

Det viser sig, at brystvorten er en god grund til at distrahere babyen, men det er ikke et nødvendigt emne at bruge. Først og fremmest skal en ung mor etablere personlig kontakt med barnet og berolige ham uden at bruge en sut. Ved amning kan brystvorten skade amning, så den bør kun bruges i ekstreme tilfælde. Desuden kan det over tid være meget vanskeligt at fravæne en baby fra en dummy. Men moderen selv skal beslutte, om hun skal give sin baby en sut eller ej. Det er ikke værd at lytte til råd fra venner og bedstemødre, alle børn er forskellige, og hvad der er godt for en passer ikke altid til en anden.

Anmeldelser af nyfødte sutter

Og vi suger slet ikke en dummy. Hvad jeg ikke tilbød ham!

Jeg vil sige, at hvis et barn ikke suger på brystvorten, betyder det ikke, at han automatisk suger fingeren (dette er, hvad nogle sagde: "Jeg vil hellere give ham en brystvorte, end han suger en finger"). Min datter sugede en brystvorte i 2 dage i hele sit liv, og kun da hun var meget syg, og hun ikke fik noget at spise, da hun kastede op af alt. hun var lige under 2 uger gammel dengang. Og så vidste hun slet ikke, hvad hun skulle gøre med dette indgreb, selvom jeg tilbød hende det mange gange. Jeg sugede heller ikke min tommelfinger og tøsede.

Sønnen efter 3 måneder opgav brystvorten, som jeg var utrolig glad for, da jeg ikke senere skulle håndtere problemet.

Men generelt kan jeg personligt ikke lide, når barnet allerede går og taler i fuld længde med en sut i munden..


og disse SIDS er almindelige?
og hvad er de fra?
CITAT (Malkina_Milka @ 15. dec 2005, 19:24)

Måske vil du være interesseret i at læse denne Temka (alle sider).

Der blev SIDS (SIDS på engelsk) diskuteret. Og forresten, jeg læste lige her om dagen, at årsagen til, at færre babyer, der bruger sutter, dør af SIDS, sandsynligvis er fordi disse babyer sover på ryggen (det er svært at suge en sut, når de sover på din mave). Så igen, det hele kommer ned på det faktum, at babyer ikke bør sovne på deres mave..

CITAT (stevgen @ 5. nov 2004, 17:59)
QUOTE (Guest_Irina @ 26. okt 2004, 18:26)
Kære mødre!
Nå, her er en forklaring til mig, hvorfor alle er så i arme mod dummies? Forkert bid? Forsinkelser i talen? At dømme efter mig selv - Jeg sov med en dummy indtil jeg var 6 år gammel. Nu arbejder jeg som oversætter. Intet problem. Hun begyndte at tale 2,5 år gammel. 3 år gammel sagde hun "R". Nu er barnet selv 1 g8 måneder. Vi falder kun i søvn med en dummy og holder den anden i hånden - i reserve. Om natten taber han det - han søger, smager. Kan klynke. Er det virkelig dårligt? Eller det er bare RETT at ikke suge, men der er ikke noget dårligt?

Der er mange forskellige meninger om, at en dummy er dårlig. Men jeg ved en ting, dem der siger, at en dummy er en dårlig leve i henhold til den gamle skole. Fortæl mig, hvad der er bedre end en dummy eller fingre i munden? Jeg synes, det er en dummy. Et par eksempler på, hvorfor en dummy er bedre: 1) det hjælper med at klare kolik hos børn; 2) hun beroliger hurtigt barnet, når det ikke er i humør, eller det ikke kan; 3) efter en sut vokser tænderne mere jævnt. og til sidst - fingrene er i perfekt rækkefølge! Jeg kender en pige, som hendes mor ikke gav en sut, hun sugede fingeren og sugede den i en sådan tilstand, at det er modbydeligt at se på ham nu, han brydede simpelthen. Hun er nu 8 år gammel og suger stadig tommelfingeren. Tænk nu bedre på en dummy.

Jeg har også en NUK ortopædisk brystvorte, silikone.
Men du skal have en ekstra latex.
Det er bare, at jeg har en såkaldt "aktiv sucker", så jeg ville ikke undvære en brystvorte.
Jeg tror, ​​at brystvorten ikke er skræmmende. Jeg voksede også med en brystvorte op til et år, bid er god, der var ingen problemer (medmindre vi var fravænnet)

Hvis du kan klare dig uden en brystvorte, er det fint.!
efter en søvnløs første uge indså jeg, at jeg ikke kunne

Og brystvorten redder os, når babyens mave gør ondt, og så stak han brystvorten, og babyen revner i det mindste ikke ledbåndene!
for mig er det bedre at lade det suge end at se hende græde!

CITAT (Gæst @ 10. mar. 2006, kl. 15:24)
Men på nogle brystvorter står der om natten, hvordan det adskiller sig fra det sædvanlige, det kan kun gives om natten?
CITAT (vasilek @ 10. mar. 2006, 18:53)
CITAT (Gæst @ 10. mar. 2006, kl. 15.24)
Men på nogle brystvorter er der skrevet om natten, hvordan det adskiller sig fra det sædvanlige, det kan kun gives om natten?

Natnipplen adskiller sig ikke fra dagnipplen bortset fra tilstedeværelsen af ​​nogle lysende dele. Vi købte Avent hver aften, så rammen lyser der. Dette er af bekvemmelighed, så hvis barnet pludselig mister tomt om natten, skal du ikke tænde lyset, men finde det med det samme. Enkel og vred!

Natklubber lyser ikke kun i en drøm, NUK har en natklub bare lidt lettere og en mindre ring, falder ikke ud af munden.

Og selv avent stoppede med at producere latexnipler i år, de siger, at de fandt noget grimt i latex, som børn er allergiske over for.

CITAT (Manechka.82 @ 11. mar. 2006, kl. 15.49)
Natklubber lyser ikke kun i en drøm, NUK har en natklub bare lidt lettere og en mindre ring, falder ikke ud af munden.

Og selv avent stoppede med at producere latexnipler i år, de siger, at de fandt noget grimt i latex, som børn er allergiske over for.

CITAT (vasilek @ 11. mar 2006, 12:03)
CITAT (Manechka.82 @ 11. mar. 2006, 15:49)
Natklubber lyser ikke kun i en drøm, NUK har en natklub bare lidt lettere og en mindre ring, falder ikke ud af munden.

Og selv avent stoppede med at producere latexnipler i år, de siger, at de fandt noget grimt i latex, som børn er allergiske over for.
Og de er oxideret. Det er rigtigt, at de stoppede med at frigive dem.
Selvom vi alle var venner med dem i vores barndom, og det tilsyneladende ikke skadede os meget.

De var venner og alle afstemningerne! Først da vores mødre behandlede os for allergi, vidste de ikke, at det kunne være brystvorter.

Før min datter blev født, fandt jeg ud af dette og tilbød ikke engang hende en latex, og bare hvis jeg ikke rådgiver dig, er der mange silikone brystvorter - forskellige, og på hospitalet giver de et firma af en slags som en gave, Poma eller noget. Alle mine venner har NUK-sugende silikone, den holder sig godt i munden og klæber til næsen.

CITAT (vasilek @ 11. mar. 2006, 10:21)
Hvem siger, at det er skadeligt?
Det er bevist, at der ikke er skade fra sutter! Og hvert barn bestemmer selv, om han har brug for "velsmagende bryster" eller ej.

Jeg har ikke købt en eneste sut endnu, og det tror jeg ikke, fordi min mor fortalte mig, at jeg bare spyttede dem ud og alt!

men selvom vi vil vente og se, er der måske intet uden hende.

Piger, vidste du, at når børnene har tænder, kan du ikke give silikonebrystvorter? Og så vil børnene gnide af silikone og sluge - hvilket ikke bringer noget nyttigt til helbredet.

Vores Nastena genkendte ikke sutten indtil seks måneder i princippet, så tog hun den. Nu sover hun med hende - især brystvorten hjælper, når maven gør ondt - og han gør ofte ondt med os.

CITAT (fru Adams @ 13 mar. 2006, 18:38)
Piger, vidste du, at når børns tænder begynder at kravle, kan du ikke give silikonebrystvorter? Og så vil børnene gnide af silikone og sluge - hvilket ikke bringer noget nyttigt til helbredet.

Vores Nastena genkendte ikke sutten før seks måneder, så tog hun den. Nu sover hun med hende - brystvorten hjælper især når maven gør ondt - og han gør ofte ondt med os.

CITAT (marussso @ 13. mar 2006, 22:55)
CITAT (fru Adams @ 13 mar. 2006, 18:38)
Piger, vidste du, at når børnene har tænder, kan du ikke give silikonebrystvorter? Og så vil børnene gnide af silikone og sluge - hvilket ikke bringer noget nyttigt til helbredet.

Vores Nastena genkendte ikke sutten før seks måneder, så tog hun den. Nu sover hun med hende - især brystvorten hjælper, når maven gør ondt - og han gør ofte ondt med os.
hvad, højre bid af.

DETTE HAR JEG FUNDET PÅ INTERNETET OM EN NIPPEL

CITAT (Dulcinea @ 10. mar 2006, 21:19)
Hvilken charme - mange mødre har babyer, der nægter brystvorter. Men min fru kunne ikke leve uden en brystvorte. Jeg gav det ikke på hospitalet, men der kunne du stadig overleve. Men derhjemme gav jeg op efter 10 dage. Du burde have set med hvilken fornøjelse hun sugede det. De siger, at det er skadeligt. Men hvad kan du gøre.

åh, tak for artiklen - meget interessant og nyttig.

Jeg læste i går i bladet "dit barn" en anden nyttig artikel om dummies, jeg ved ikke, hvor sandsynligt og sandt det er, men jeg vil stadig dele det. i en nøddeskal: sutter er meget nyttige for børn, der sover på maven, børn hvis forældre ryger. øh.. Jeg kan ikke huske det mere, i morgen fortæller jeg dig mere - bladet er ikke med nu.
men generelt var jeg overbevist om, hvor mange børn - så mange meninger

CITAT (Inga! @ 16. mar. 2006, 22:07)
CITAT (Dulcinea @ 10. mar 2006, 21:19)
Hvilken fornøjelse - mange mødre har babyer, der nægter brystvorter. Men min fru kunne ikke leve uden en brystvorte. Jeg gav det ikke på hospitalet, men det var stadig muligt at overleve der. Men derhjemme gav jeg op efter 10 dage. Du skulle have set med hvilken glæde hun sugede det. De siger, at det er skadeligt. Men hvad kan du gøre.

Så her elskede min far brystvorten, og vores far var imod det og fik selvfølgelig sin vej, så hun husker ham stadig - far, og du husker, hvordan du tog suget fra mig og smed det ud af vinduet, hvorfor gjorde du det?
Barnet havde brug for en brystvorte, og far tog den så kategorisk ud af munden og kastede den ud foran barnet, nok siger, at brystvorten ikke allerede er lille, selvfølgelig, før det sagde han konstant fravænning, nok, han forsøgte at skjule sig, så hun fandt eller græd, at hun havde brug for det og naturligvis gjorde mit hjerte det ikke modstået, og jeg gav hende brystvorten, ja, han kastede den ud, og at barnet har et mentalt traume omkring hendes yndlingsnippel.

Og jeg mener, at brystvorter ikke rigtig er nødvendige - i det mindste overbeviser det alt, hvad jeg læser og hører på kurserne.
Her er en af ​​artiklerne (http://www.yamama.ru/breastfeeding/index.html)

ØRKEN. Er det muligt at undvære det?

De fleste moderne mødre kan ikke undvære denne vare. Oftest bruger de en dummy i følgende situationer:

1. Babyen bliver ængstelig et stykke tid efter fodring. For eksempel fodrede jeg for 30 minutter siden og begyndte at "knirke".
2. At lægge babyen i seng.
3. Barnet sover på gaden og begynder at klynke.
4. Et barn på tur åbner munden og sover med åben mund.
5. Når barnet tages ud af vandet efter badning og begynder at "behandle" i en fart.
6. Når barnet skiftes.
7. Mens du venter på noget, for eksempel på klinikken.
8. Når et barn er ked af det og græder (ramt, bange osv....)
9. Babyen prøver at suge på et kamera eller en tommelfinger..

Alle disse situationer kan sammenfattes i et ord - ubehag. Barnet følte sig ubehageligt, rapporterede dette og fik et objekt med beroligelse - en dummy.
Lad os finde ud af, hvad et lille barn vil have, når det er ubehageligt? For at gøre dette er det nødvendigt at bestemme, hvad følelsen af ​​komfort og sikkerhed er forbundet med hos den nyfødte. Med minder om den prænatale periode. Han blev kaldt dengang stadig et foster, han var varm, mørk, trang, han hørte hovedsageligt de forskellige lyde i sin mors krop og sugede knytnæven.
Efter fødslen, med jævne mellemrum at komme ind i ubehagelige forhold (det bliver for eksempel vådt eller ønsker at sove osv.), Forsøger babyen at skabe forholdene for den tidligere intrauterine hvile. Han begynder at knirke og kigge efter en sugende genstand med munden. Ikke alle nyfødte kan nå kameraet. Nogle af dem er heldige, og de ammer - den bedste mulighed for en nyfødt baby. De fleste får en sut eller brystvorte.
For en nyfødt baby er de behagelige opholdsforhold som følger: i moderens arme og med brystet i munden.
Der er kun en normal reaktion fra en mor til at søge i bevægelser og angst: at tage barnet i armene og give det til brystet, og hvis det allerede er i hendes arme, så giv det til brystet og ryst det. Barnet indser hurtigt, at han nu efter fødslen også har et sted med sikkerhed og komfort, det er lidt anderledes, men der er også mors varme, trængsel, velkendte lyde og lugte, og der kan du suge og løse alle dine problemer. Dette sted er under brystet. Babyen skal komme derhen, hvis det er nødvendigt...
Børnelæger taler om nyfødte: de har en stærk sugende refleks, så de vil sutte, det vil passere med alderen.
Børnepsykologer og psykoanalytikere svarer dem: de har et stærkt behov for fysisk kontakt med deres mor, det vil passere med alderen, men kun mens det er der, skal det være tilstrækkeligt tilfredsstillende. Dette kan kun gøres med brystet.
Børnelæger! Hør efter.
Brystsugning spiser IKKE KUN.
Det er også en måde at kommunikere med moderen og begyndelsen på udviklingen af ​​kontakter med omverdenen, begyndelsen på personlighedsudvikling..
En nyfødt er ikke en samling af reflekser, biokemiske og andre indikatorer. DET ER BEDRE IKKE AT STOPPES MED EN GUMMEKURK, DET ER IKKE EN RØR.

Hvad skal en mor gøre i de 9 "tomme" situationer beskrevet ovenfor?

1. Hvis babyen beder om et bryst gennem et kort interval efter et måltid - lad brystet suges.
2. Det er naturligt, at en ammende baby falder i søvn ved brystet. Hvis babyen vil sove, kysser han, suger og falder i søvn (hvis han er 3 dage gammel, og hvis han er 4 måneder gammel, og hvis han er 2,5 år gammel - ville han sove - han ansøgte, sugede, sovnede). Det er også naturligt for ham at anvende straks efter at have vågnet... Hvis barnet ikke længere har den vane at falde i søvn under brystet, skal han returnere det. Jo mindre barnet er, jo hurtigere bliver han vant til at falde i søvn og suger på brystet.
3. Hvis barnet begynder at knirke på gaden, er det tid til at fastgøre ham på brystet - du skal vende om og gå hjem (hvis det er umuligt at gøre dette på gaden).
For mange er mor bare en snublesten. De gik en tur med deres nyfødte, og han knirker på 15-20 minutter. Og med en nyfødt baby er der ingen grund til at gå. Det er bedre at gå med et barn på 1,5 måneder. På dette tidspunkt begynder de fleste børn allerede at vise rytmen i dagdrømme. En mere eller mindre lang søvn vises om morgenen, og babyen vil sove perfekt på gaden i 1,5-2 eller endda 3 timer (ikke længere nødvendigt).
4. Et barn på tur åbner munden og sover med åben mund. Dette sker i to tilfælde:
- Barnet har en tilstoppet næse. I dette tilfælde har han intet at gøre på gaden..
- Barnet ligger uden en pude, og hovedet smides tilbage. Det er nødvendigt at lægge en pude under hovedet, hvis der ikke er nogen, og en større pude, hvis der er, men for tynd. Et barn klædt på en tur har altid brug for en pude under hovedet..
5. Efter svømning. Hvor har alle travlt? Alle prøver at "behandle" barnet så hurtigt som muligt, klæde det og derefter give det til sisyaen. Nogle børn skriger allerede så meget i dette øjeblik, at de ikke kan kysse... Efter at have taget barnet op af vandet, skal du pakke det ind i en ble og et stort frottéhåndklæde og straks give brystet. Barnet suger i ca. 15 minutter, tørrer op, og det bliver meget lettere at tage på det. Efter skift af tøj kan babyen igen påføres brystet.
6. Når barnet skiftes. Alle børn kan ikke lide at pynte sig. Mor skal lære at gøre det hurtigt og behændigt. For en 4-5 måneder gammel baby, lær at klæde sig, mens du sidder. Mange småbørn kan ikke lide at ligge, mens de klæder sig på. Hvis moderen klæder barnet, mens hun sidder, og kun lægger det ned i et minut for at fuldføre processen, vil alle føle sig bedre på én gang. Det er mere bekvemt for en voksen at underholde et siddende barn... Næsten alle børn hader at bære hatte. De fleste småbørn råber, indtil de sidste strenge er bundet, og deres hænder fjernes fra hovedet. Dette skal gøres så hurtigt som muligt. Gråd under skift af tøj er ikke en grund til at bruge en sut. Det er lettere at opgive unødvendige gåture og hjemme at bære det nødvendige minimum.
7. Mens du venter på noget, for eksempel på klinikken. Et barn kan sikkert fodres ubemærket af andre, især hvis det sker under en jakke eller trøje eller T-shirt og ikke åbner en skjorte.
8. Når et barn er ked af det og græder (ramt, bange osv.) Det handler allerede om et "stort" barn, 8 måneder og ældre. Nogle gange kan mor komme op og sidde ved siden af ​​ham på hans hjerter og trøste hende med et kram, og nogle gange skal du give et bryst. Meget individuel og afhænger af situationen.
9. Kamsugning er ikke en frygtelig defekt, men en intrauterin vane hos et lille barn. Mens den stadig var i moderens mave, var babyen i slutningen af ​​graviditeten involveret i at suge på næver, fingre og løkker i navlestrengen. Derfor, efter fødslen, forstår babyen ikke handlingerne fra denne store væsen, der løber op til ham og trækker en knytnæve, så snart den kommer ind i munden. En baby, der ammer efter behov, holder op med at suge kameraet med 11-14 måneder. Efter omkring seks måneder begynder han at gnave det, men dette er en helt anden historie forbundet med den uundgåelige tandproces. Barnet holder op med at stikke fingrene ind i munden, efter at de sidste tænder bryder ud, nogle gange i en alder af 2,5-3 år. En kam, i modsætning til en sut, suger en baby på samme måde som et bryst. Hvis din baby har suget på et kamera i mere end fem minutter, skal du tilbyde ham et bryst. Periodisk sugning af knytnæve er en uskyldig aktivitet hos en baby, hvorfra den ikke skal fjernes. Børn suger også fingre, og de suger dem anderledes end brystet, og de kan lide det. De prøver undertiden at suge på både brystet og fingrene på samme tid, hvilket er meget sjovt og ikke burde få mor til at føle sig dårlig..

Sutter og amning.
Ved amning er en sut fjende nr. 1
Her er en typisk situation i en ammekonsulent. Findes næsten hver dag:

Mor ringer, klager over manglen på mælk, siger at hun spiser efter behov, ikke giver vand eller formel, og barnet går ikke op i vægt godt.
Hun bliver straks spurgt, hvor mange ansøgninger om dagen, hun får efter behov. Mor svarer, at der er 6-8 vedhæftede filer. Så spørger de, om babyen suger noget andet end brystet. Mor svarer, at babyen suger en sut, men sjældent, ikke længe, ​​og spytter den straks ud, så snart han falder i søvn. Nogle gange siger mor, at hun straks tager sutten ud, så snart barnet falder i søvn...

Mødre, husk denne enkle sandhed! En baby, der suger på en sut, føder ikke efter behov! På forespørgsel suger han en sut!

Du kan kun tale om on-demand fodring, hvis babyen kun suger andet end brystet og gælder for enhver angst eller søgerbevægelse, falder i søvn ved brystet og beroliger sig med brystet. For eksempel opnås vedhæftede filer i en alder af 2-3 måneder ikke mindre end 12! Ansøgningerne varierer i varighed fra 1,5 timer (babyen kan falde i søvn med brystet og sove, mens han suger), til 2-3 minutter (anvendes f.eks. På tisse eller umiddelbart efter vandladning). Hyppigheden af ​​applikationer er også forskellig. Om morgenen påføres babyen, når den har suget om natten, sjældnere og sover længere. Om aftenen forkortes intervallerne mellem vedhæftede filer. I den første måned af en babys liv er applikationer efter behov i løbet af dagen 16-20. Og det er netop dette antal applikationer, der er tilstrækkelig stimulering af moderens krop til at producere den krævede mængde mælk. Først når der fodres efter behov, når babyen ikke suger på andet end brystet, gælder princippet: hvor meget barnet har brug for - så meget moderen har.
Dummy tillader ikke, at dette princip implementeres.
At suge på en sut reducerer antallet af amninger og fører til mindre mælk.
Et eksempel for klarhed: En mor fra fødslen fodrede sit barn efter behov, så snart hun spurgte, uden et udtalt regime. Barnet var roligt og steg godt i vægt (første måned 1100, anden - 900). Men for de ældre kammerater til denne kvinde, hendes mor og svigermor, så det ud til, at dette ikke var helt korrekt. Barnet syntes at sove lidt (4-5 gange i løbet af dagen, varigheden af ​​drømme var anderledes, fra ca. 1,5-2 timer til 15-20 minutter - hvilket faktisk er helt normalt). Og det blev besluttet at vænne barnet til en dummy. I omkring en dag spyttede barnet og blev båret ved at trykke på sutten med en finger. Den næste dag blev babyen enig... Straks blev det daglige regime etableret: 6 fodringer på 3,5 timer. Mor troede, at hun fodrede barnet efter behov. Babyen blev ikke mere rastløs i det nye regime, han blev kun påført brystet efter at have vågnet op og om morgenen. Mor var sikker på, at barnet ville pumpe al den mælk, han havde brug for. I løbet af den tredje måned tilføjede barnet 400 g, og i den fjerde - 150 g. Mor besluttede at noget var galt. Hun ønskede kategorisk ikke at fodre hende med blandingen. Hun fandt en ammekonsulent... Slutningen af ​​historien er ret glad. Barnet viste sig at være fleksibelt og glemte, at du kan suge noget andet ud over brystet på en dag. Efter cirka to uger blev denne mors amning fuld...
Og der er andre historier og andre børn. For eksempel børn med karakter, hvorfra det ikke er let at tage en sut væk, som de er blevet beslægtet med... Der er børn, der ikke spytter en sut ud, men straks begynder at suge den. Alle børn er forskellige...
Sugning på en sut bidrager til en meget ubehagelig proces kaldet amning. For at et barn skal begynde at nægte bryst, er en dummy ofte nok for ham. Situationerne er meget forskellige. For eksempel suger et barn i 3-5 minutter, begynder derefter at knirke, og efter at have modtaget en sut beroliger det sig. At give op bryst til fordel for en flaske ser nøjagtigt det samme ud, men der hælder noget andet ud af flasken, så i tilfælde af en flaske kan opgivelse af bryst afsluttes på en halv dag, og i tilfælde af en sut kan det tage flere måneder...
At suge på en sut ændrer den måde, din baby suger på. Den såkaldte "flaske" amning vises. Barnet begynder at tage det forkerte bryst, dets stimulering forværres, mængden af ​​mælk aftager.

Den eneste situation, hvor du kan bruge en dummy:
Det sker, når en mor er gået et sted i relativt lang tid og efterlader barnet hos nogen. Denne person kan prøve at give babyen en sut, hvis de ikke kan berolige ham. Men! Det er bedre for mor ikke at efterlade et barn under 2 måneder. Og endnu en, men. Et barn ældre end 2 måneder i en situation, hvor moderen ikke er til stede, kan nægte en sut. Og hvis barnet alligevel suger en sut i fravær af sin mor - i sin mors nærværelse skulle han ikke se det.

Resultat.
Kære mødre!
Hvis din baby endnu ikke er født, og du nu har travlt med at samle medgift, skal du ikke købe en sut. Dette er en helt overflødig genstand i mors husstand. En anden unødvendig vare er en flaske med en brystvorte. Du har heller ikke brug for det..
Hvis din baby ammer, men er vant til at suge på en sut, så prøv at slippe af med varen så hurtigt som muligt. Det er ikke så svært som det lyder. Hvis moderen bestemt beslutter selv, at hendes baby aldrig vil suge på en sut, er barnet hurtigt enig med hende. Hvis moderen internt ikke er klar til dette og tvivler på rigtigheden af ​​sine handlinger, kan "fravænning fra dummy" blive forsinket.
Hvis omstændighederne er sådan, at din baby fodres kunstigt, har han brug for en sut! Uanset hvilken fodring der er, skal babyen stadig suge. Sugning af kun en flaske formel er ikke nok for et barn.
Og jeg vil gerne have, som ammekonsulent, som mor til to børn, hvor den ældste sugede en sut op til 2.110 m og som børnelæge, at sutter sælges på apoteker strengt efter recept i meget usædvanlige tilfælde (en nyfødt er en kunstigt fodret forældreløs, eller mor har intet bryst).

Lilia Kazakova
børnelæge, brystlommekonsulent,
Artikel til webstedet Jeg er MAMA!

En forkortet version af artiklen blev offentliggjort i tidsskriftet “Liza. Mit barn "i maj 2001.

Det Er Vigtigt At Vide Om Planlægning

Hvor mange dage efter et kejsersnit kan du tage et bad eller brusebad?

Ernæring

Hygiejnespørgsmål Hvornår kan jeg tage et bad?? Badning Badehus, sauna Swimmingpool besøg Åbn reservoirer Generelle reglerRestitutions- og rehabiliteringsperioden efter et kejsersnit kræver en særlig tilgang.

DIY baby tæppe instruktioner

Infertilitet

Et tæppe er en dagligdags ting i en lejlighed. Det er ikke svært at købe det i dag. Denne vare sælges i mange butikker. Men næppe mange troede, at tæppet er let nok at lave med egne hænder.

Ernæring til den forventede mor ved 17 ugers svangerskab

Fødsel

Nyttig Instagram til gravide kvinder om mad og deres indvirkning på kroppen - gå og abonner!Principper for ernæring for en gravid kvindeNår man udarbejder en kvindemenu i 17 uger (såvel som i de foregående 16 uger), er det nødvendigt at tage højde for de særlige forhold ved graviditeten.

Kvindelig infertilitet

Fødsel

Inkluderet: manglende evne til at blive gravid kvindelig sterilitet NOSOmfatter ikke: relativ infertilitet (N96)Kvindelig infertilitet på grund af manglende ægløsningKvindelig infertilitet af tubal oprindelseForbundet med en medfødt misdannelse af æggelederne