Vigtigste / Infertilitet

Hvem havde anæmi under graviditeten?

roligt med det samme. Alt er godt med dig. når alt kommer til alt er læger mestre af intimidering. !
læs bedre et citat fra den franske fødselslæge Michel Audens bog, som han skriver om det !
Min hæmoglobin steg fra 80 til 90, og alt er i orden! datteren blev født til tiden og vejede 3500 !

I mange lande har alle gravide kvinder regelmæssige blodprøver for hæmoglobin (et pigment, der findes i røde blodlegemer). Det er almindeligt antaget, at dette er en effektiv måde at diagnosticere anæmi og jernmangel på. Faktisk kan denne analyse ikke bestemme manglen på jern, fordi blodvolumenet under graviditeten stiger markant, så koncentrationen af ​​hæmoglobin afspejler først og fremmest graden af ​​blodfortynding på grund af placentas aktivitet. Undersøgelse af dette fænomen analyserede britiske forskere data fra en undersøgelse af mere end 150 tusind gravide kvinder, der havde hæmoglobinniveauer fra 8,2 til 9,5. Desuden, hvis hæmoglobinniveauet ikke faldt under 10,5 (105 g / l - red.), Steg sandsynligheden for lav fødselsvægt, for tidlig fødsel og gestose (præeklampsi). En uheldig konsekvens af rutinemæssigt udførte hæmoglobinblodprøver er det faktum, at millioner af gravide kvinder verden over fejlagtigt får diagnosen anæmi og ordineret jerntilskud. I dette tilfælde ignoreres bivirkningerne ved jernindtagelse (forstoppelse, diarré, halsbrand osv.). Det overses også ofte, at jern hæmmer absorptionen af ​​zink, hvilket vides at påvirke barnets vægt alvorligt....
FOR AT VENLIGST DU OG FRED.

Vitaminer Sorbifer Durules (jern + askorbinsyre) - gennemgang

Vitaminer Sorbifer Durules under graviditet og efter fødsel af anæmi

Jeg blev diagnosticeret med anæmi af en lokal terapeut i slutningen af ​​6 måneders graviditet baseret på resultaterne af en blodprøve. De skrev mig en recept med en masse frimærker og sendte mig til apoteket. Apotekeren var frygtelig træt, der var allerede dage før karantæne, og hun bad ikke engang om recept. Jeg ved ikke, om stoffet vil blive solgt uden det (emballagen siger nej, men dette er en traditionel sætning for de fleste stoffer). "Spoiler": vil sælge.

Emballagen til tabletterne er standard - i en lille kasse, en oooooooooo instruktion og en flaske mørkt glas med et mislykket låg. Hun havde en første obduktionskontrol - det var nødvendigt at rive en stribe blød plast af. Under låget er der en gennemsigtig ting, der ALTID falder af, bliver vild. Tabletterne er uklar gullig, bikonvekse, lugter ubehageligt og giver en smag af stoffer, når de kommer ind i munden, men de er nemme at drikke på grund af den gennemsnitlige størrelse, efter at de er slugt og drikker, forsvinder smagen helt. Producenten anbefaler at drikke rigeligt med vand. Selv på emballagen trækker den ret stort.

Ved det første besøg var jeg generelt bange for, at medicinen ikke passede mig helt - jeg havde hovedpine, kastede op, kastede op og havde moderat diarré. I to timer troede jeg, at jeg ikke kunne klare mig selv og skulle ringe til en ambulance. Men undskyld, alt fungerede, og fra svaghed faldt jeg i søvn, om morgenen vågnede jeg svag, men i tolerant helbred gik jeg endda til arbejde.

Den anden pille blev givet til mig med enorm moralsk lidelse, jeg var bange for at gentage "i går" og var bange for ikke at tage medicinen, fordi det ikke kun er vitaminer, men netop medicinen til min anæmi. På kortet har jeg en direkte sygdomskode

ICD O99 | Anæmi, der komplicerer graviditet, fødsel og puerperium

Generelt er det klart, at du vil have det eller ej, men du skal drikke. Så jeg drak. Den anden og efterfølgende tablet gik uden specielle effekter. Sandt nok, jeg fik stadig bivirkninger fra mave-tarmkanalen. Peristaltikken i mine tarme begyndte at opføre sig ret udtrykkeligt. Emnet er ret følsomt og ubehageligt, så hvem bryr sig - læs det i citatet.

Sorbifer har en så syg afførende virkning. Antallet af ture på toilettet for at tømme tarmene er steget fra en stabil om dagen til 2-3 og undertiden 4x. På samme tid blev "outputproduktet" meget mindre tæt og skiftede farve til en meget mørkegrøn-sort. Indtrængen er uventet og meget stærk, jeg var altid bange for, at jeg skulle blive presset et eller andet sted undervejs, men.

Hvad der er rart, det er MULIGT at drikke medicinen under graviditeten. Dette er tilladt selv ved instruktionerne, men doserne adskiller sig fra ikke-gravide, men alt er i instruktionerne.

Sorbifer Durules kan bruges under graviditet og under amning.

Og til sidst?

Lægemidlet er meget ubehageligt både i lugt og i reaktion fra min krop på det, men det er meget effektivt, derfor er det nødvendigt at drikke som anvist, og jeg drikker. Men hvis jeg havde brug for et behandlingsforløb ikke i 2-3 måneder, men i en længere periode, ville jeg sandsynligvis søge en læge efter andre muligheder, hvis nogen, fordi virkningen på fordøjelseskanalen passer mig ikke rigtig.

Forresten, efter fødslen ophørte lugten med at vrede mig så meget. Han er selvfølgelig ikke et springvand, men intet kritisk. Verden er generelt ophørt med at lugte stærkt, og især dette stof også))
Det er altid svært at komme med anbefalinger om medicin. Jeg er ikke læge, og pr. Definition har jeg ingen ret til at anbefale noget, da jeg ikke er i stand til at vurdere de potentielle risici. Derfor "anbefaler jeg" ikke medicinen - det skal gøres af en specialist, men for mig er det ekstremt effektivt, derfor vurderer jeg det til 4 * og fjerner et point for bivirkninger.

Teoretisk set planlagde jeg at afslutte anmeldelsen, men efter fødslen begyndte Sorbifer at handle anderledes på min fordøjelseskanal. I stedet for en afførende virkning begyndte han at handle nøjagtigt det modsatte - han begyndte at styrke. En sådan fornøjelse at være ærlig. Indtil videre blev jeg anbefalet at bruge enten glycerin suppositorier (150-200 rubler til 10 stykker) eller mikroclysters (300 rubler til 5 stykker), men dette er bestemt ikke en mulighed for en konstant. Jeg planlægger at afslutte min Sorbifer-flaske og afrunde. Jeg vil prøve at finde en erstatning, fordi Jeg kan ikke helt stoppe med at tage jern.

Faktisk på grund af en helt uventet ændring i bivirkninger fra mig minus en stjerne mere, og jeg kan ikke anbefale det, hvis der er andre muligheder. Men som jeg forstår det, med mulighederne er alt heller ikke særlig rosenrødt..

Anæmi under graviditet

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi du er ikke en betroet bruger. Hvordan man bliver en tillid.

Fordi emnet arkiveres.

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi du ikke er en betroet bruger (telefonnummer ikke bekræftet). Indtast og bekræft dit telefonnummer. Mere om tillid.

Fordi emnet arkiveres.

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi du ikke er en betroet bruger (telefonnummer ikke bekræftet). Indtast og bekræft telefonnummeret. Mere om tillid.

Fordi emnet arkiveres.

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi du ikke er en betroet bruger (telefonnummer ikke bekræftet). Indtast og bekræft telefonnummeret. Mere om tillid.

Fordi emnet arkiveres.

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi du ikke er en betroet bruger (telefonnummer ikke bekræftet). Indtast og bekræft telefonnummeret. Mere om tillid.

Fordi emnet arkiveres.

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi du ikke er en betroet bruger (telefonnummer ikke bekræftet). Indtast og bekræft dit telefonnummer. Mere om tillid.

Fordi emnet arkiveres.

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi du ikke er en betroet bruger (telefonnummer ikke bekræftet). Indtast og bekræft telefonnummeret. Mere om tillid.

Fordi emnet arkiveres.

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi du ikke er en betroet bruger (telefonnummer ikke bekræftet). Indtast og bekræft dit telefonnummer. Mere om tillid.

Fordi emnet arkiveres.

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi du ikke er en betroet bruger (telefonnummer ikke bekræftet). Indtast og bekræft telefonnummeret. Mere om tillid.

Fordi emnet arkiveres.

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi du ikke er en betroet bruger (telefonnummer ikke bekræftet). Indtast og bekræft telefonnummeret. Mere om tillid.

Fordi emnet arkiveres.

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi du ikke er en betroet bruger (telefonnummer ikke bekræftet). Indtast og bekræft dit telefonnummer. Mere om tillid.

Fordi emnet arkiveres.

Hele graviditeten var med lavt hæmoglobin. Mine standardresultater var 95-97. Hvis de gik op til 100, var det en ferie. Efter lange og frugtløse "kampe" til forfremmelse blev jeg stadig sendt til en hæmatolog. Og jeg gik til Tonus-mor til Volkova Svetlana Alexandrovna. Af den måde, bare på din periode. Der var tre besøg: det første, det andet med resultaterne af de nødvendige tests og kontrollen efter behandlingen. Jeg må straks sige, at behandlingen var såååå dyr. Erythropoietin injektioner. Ikke kun er det dyrt, men stoffet sælges ikke overalt, jeg har næsten ikke fundet det.
Ifølge resultaterne: et kursus var nok, steg til 113 og gik ikke ned til fødsel, steg endda lidt mere, der var 116 på hospitalet. Efter kurset før fødsel for at opretholde effekten så Totem.

P.S. Jeg vil forbeholde mig, at sådan behandling var baseret på resultaterne af mine tests. Jeg vil ikke gengive navnet på min anæmi, jeg kan ikke huske, de er forskellige.

Fordi Du er ikke logget ind. At komme ind.

Fordi du ikke er en betroet bruger (telefonnummer ikke bekræftet). Indtast og bekræft telefonnummeret. Mere om tillid.

Anæmi under graviditet

Anæmi er en sygdom forårsaget af et fald i hæmoglobin og antallet af røde blodlegemer. Dette er en meget almindelig sygdom, når du bærer en baby. Gravide kvinder er karakteriseret ved en jernmangelform af sygdommen..

Anæmi under graviditet

Ulyana »16. sep 2014, 21:43

Doctorsforum anbefaler:
  • Hvordan man får en mand til at tage et spermogram
  • Daglig sex ledsager ikke graviditet
  • Graviditet efter kejsersnit
  • Naturlige stimulanser af graviditet - mudder, hav, luft.
  • Hvornår kan du planlægge en graviditet efter en frossen graviditet
  • Folsyre
  • Fødselsanmeldelser
  • Graviditetsplanlægning
  • Forberedelse til graviditet
  • Hvilke vitaminer skal du tage før graviditet?
  • Bestemmelse af ægløsning
  • Vitrum prænatale vitaminer til gravide kvinder. Anmeldelser

Re: Anæmi under graviditet

AnnaKh »29. sep 2014, 21:56

Re: Anæmi under graviditet

Ulyana »13. oktober 2014, 16:56

Re: Anæmi under graviditet

Helen »28. oktober 2014 12:29

Re: Anæmi under graviditet

Ulyana »28. oktober 2014, 01:51

Re: Anæmi under graviditet

Katerina45 »9. august 2015, 14:09

Re: Anæmi under graviditet

Ira »13. august 2015, 00:01

Re: Anæmi under graviditet

Miroslava »22 nov 2015, 16:03

Re: Anæmi under graviditet

Veronica »22 nov 2015, 16:53

Re: Anæmi under graviditet

pola »02 jan 2016, 20:08

Sygdommen er opdelt i milde, moderate og svære former. Problemet er, at den oprindelige form er meget vanskelig at identificere. Kun blodprøver ordineret af en gynækolog hjælper, og der er næsten ingen advarselssymptomer på overtrædelser.

Undertiden udtrykkes anæmi under graviditet ved hudens bleghed. Sygdommen kan føre til alvorlige forstyrrelser i moderens og fostrets tilstand, derfor begynder forebyggelse så tidligt som muligt..

Hvad er faren?

Sygdommen opstår som regel efter 19-20 ugers graviditet. Før fødslen forværres forløbet, da behovet for jern øges kraftigt. Hvis dette element ikke er nok for moderen og barnet, udvikles der anæmi, som kan fremkalde for tidlig fødsel med svær blødning. Efter at barnet er født, bidrager sygdommen til et fald i mælkeproduktionen..

Jernmangel kan i høj grad påvirke den intrauterine tilstand (hypoxi og underernæring) og fostrets udvikling og forårsage forsinkelse. Barnet kan blive født med utilstrækkelig vægt og svag immunitet.

  • hurtig træthed
  • svaghed;
  • tør hud;
  • hårtab;
  • svimmelhed
  • besvimelse
  • mild takykardi.

Disse anæmiske manifestationer er forårsaget af mangel på ilt. Også anæmi under graviditet manifesteres undertiden af ​​sideropeniske symptomer. De opstår på baggrund af dysfunktion af enzymer, som inkluderer jern..

  • skrælning, tørhed og bleghed i huden
  • "Stikker" på kanterne af læberne;
  • livløshed og skørt hår.

Ofte bemærkes visse perversioner eller smagsafvigelser, for eksempel "absorberer" en gravid kvinde rå kartofler, selvom hun ikke har spist det før eller vil spise jord, sæbe, kridt.

Til forebyggelse og behandling af sygdommen skal en kvindes menu indeholde produkter:

  • kød;
  • æggeblomme;
  • lever;
  • kakao, mejeriprodukter;
  • en fisk;
  • svampe;
  • boghvede;
  • grøntsager og frugter (abrikoser, gulerødder, pærer, æbler);
  • mandler og bønner;
  • tang.

Anæmi under graviditet behandles med jernmedicin. Hvilken type lægemiddel der er brug for bestemmes af lægen på individuel basis. Oftere ordineres medicin i form af piller eller tabletter. Optagelsens varighed er ca. 3 måneder. Hæmoglobinnormalisering observeres efter 2-3 uger.

Liste over lægemidler, der anvendes til behandling: ferroplex, conferon, fenuler, ferronal, ferroceron, tardiferon og ferlatum.

Anmeldelser til artiklen
Hæmoglobin er normalt og ikke normalt. Anæmi under graviditet: årsager, forebyggelse og behandling..
Side 3

Tilbage til artiklen

Fuckin 'prinsesse
Så alle har en individuel reaktion. Jeg blev allergisk over for sorbifer. Min ven også.

Aisa
Og på en dag satte jeg mig ud over fenuler til at spise noget på en dag, mindst en fra listen eller to.
kød
granatæble (juice eller frugt)
rødbeder + gulerødder (juice eller salat)
et æble

Jeg løb bare tør for fenuler, jeg drak ikke i fire dage, jeg tror jeg tager en pause, så længe jeg kan drikke det uden at stoppe. Min mand kom og glædede sig over den grønne farve på min hud. Jeg begyndte at drikke mere :)

Der er en Temka om anæmi og hæve hæmoglobin ved hjælp af produkter. Læs der.
Rådgivningen er typisk. 1-2 gange om ugen lever, hver dag til kogt oksekød 200 gram reklamer, granatæbler, æbler. Boghvede males hver dag.
Fra vegetabilske fødevarer absorberes jern værre, selvom det indeholder mere af det. Så det er bedre at lægge på kød.
Nå, jeg læste en stor-budget version et eller andet sted, at der er en masse rød kaviar :)

Tilføjet efter 1 minut og 52 sekunder:

Jeg tager en kejsersnit. Så jeg er bekymret for hæmoglobinet. Allerede fristet til at drikke disse stoffer, og hæmoglobin bliver ved med at falde og falde.
Sandt nok steg sidste gang fra 103 til 106

Anæmi under graviditetsanmeldelser

Kusik tak for at have sagt om en så detaljeret analyse - vi har aldrig hørt om sådan noget i LCD'et, der skal ordineres. Jeg vil spørge, når jeg går til gynækologen, i ekstreme tilfælde vil jeg aflevere det til denyuzhku et eller andet sted. Kan du ikke huske, hvad denne analyse hedder? Bare en detaljeret blodprøve? Kan du fortælle mere detaljeret, hvad der skal vises der? Hvis du betaler for at gå for at gøre, skal du i det mindste vide noget at lære.
Elenochka Nej, Len. Jeg drikker granatæblejuice når det er muligt, selvom jeg fortynder det lidt. Men kød (enhver), fisk (selvom jeg altid elskede det mere end kød), boghvede - jeg kan bare ikke klemme det ind i mig selv. Det viser sig, at de ikke engang kan føle sig syg. Sandsynligvis gravid en slags skift i kroppen.
Divo du er optimist i livet. Godt klaret. Selvom jeg dybest set er enig med alt, hvad du siger (om andre emner), men i øjeblikket vil det desværre ikke være muligt at drage fordel af dit råd. Jeg blev bare bedre. Du skal forbedre dit helbred, i det mindste lidt mere.
Natalishka Tak, du kan virkelig male boghvede, og sandsynligvis kan den tilsættes supper som klid. Måske kan jeg i det mindste "bruge" det
Ferrogem så ud - det ville være godt at drikke. Desuden siger gravide kvinder efter 36 uger, at multivitaminer skal stoppe med at drikke, hvor der er calcium. Så han som tilsætningsstof ville ikke skade. Det er bare på de internetapoteker, jeg bruger, det er det ikke. Hvor har du købt den?

Alelya Den sidste analyse, jeg havde - 100 var hæmoglobin. Dette er ved 30 ugers svangerskab. Omkring 18 uger havde jeg 125. Men nu ser det ud til, at det er faldet til under 100. Under sygdommen opstod en anæmisk tilstand, som jeg bare føler. Men den detaljerede analyse blev desværre ikke ordineret til mig (i vores LCD er næsten intet ordineret overhovedet, de kontrollerer ikke, dette er sandsynligvis problemet med enhver LCD). Og nu ser det ud til, at immuniteten er svækket plus alt. Lægen bad om at ordinere noget for at forbedre immuniteten, men hun sagde, at det ikke var nødvendigt. Selv ingen analyse beordrede at kontrollere mig. I det mindste betalt. Jeg havde ingen interferon-status før graviditeten. Injiceret med immunomax. Og blev straks gravid.

Baby
tage en generel blodprøve, hvis hæmoglobin er lavt, skal lægen henvise til en mere detaljeret analyse for at finde ud af, om dette er jernmangelanæmi

Natalishka tak. Jeg vil bestemt male boghvede. Og jeg vil spise det. Jeg er virkelig bekymret for Lyalik.
Jeg fandt det på internettet om ferrogem, læste det og kunne virkelig godt lide det. Spørgsmålet er, hvor man kan købe. I weekenden kører vi, måske finder jeg hvor

Sakura Jeg har allerede spurgt i Temko, jeg har ikke set dette svar. Og Totema ser ud til at være i ampuller - hvordan de drikker det?
Marywik det er hvad jeg vil gøre, Kusik fortalte mig allerede om det. Kun til lægen på nummer 9, hvis det er muligt. tak for arbejdet

Baby
Jeg vil også kopiere disse, måske kommer en anden til nytte:

Analysen gjorde det selvfølgelig.
Lægen udpegede "Sorbifer Durules".

Men jeg føler stadig smagen af ​​jern. Jeg prøver at "bide" ham. Spis-spis-spis-spis. Mareridt.

Mine analyser viste hæmoglobin-110 og hæmatokrit 32,9%, normen er 36-50%

LENAiDAVID,
ingen grund til bekymring
Hæmoglobin over 100 er normalt. Hvad er dine subjektive følelser? Føler du dig svag, søvnig, svedende? Er det hele bleg, anæmisk? Hvis ja - gå mere, sid mindre ved computeren, spis sund mad. Det er generelt nyttigt at forlade byen i weekenden og donere blod mandag.

Visualiseringsmetoden hjælper også. Tag noget metallisk (klokke, søm, nøgle.) I din hånd og forestil dig, hvordan du absorberer det, hvordan det opløses i dit blod og mætter det med nyttigt jern.

Jeg havde en perle-82-86, de gav injektioner. Det er okay (jeg har levet med anæmi hele mit liv), men under graviditeten kan denne sag blive værre.
110 for mig personligt, det er super! så rolig, følg lægen, alt vil være i orden.

granatæbler, gulerødder, tørrede abrikoser, rosiner, valnødder, æbler, ferskner, roer, boghvede, lever, frisk luft.

Og her er en anden interessant ting:
M.V. Shvetsov
Kandidat for medicinsk videnskab (Perm)

"Kvindekonsultation af halvfemserne gennem en psykoterapeuts øjne"

Del II. Hvilken medicin kan ikke

"Iron opinion"
Anæmi er en måde at beskytte en gravid kvinde mod infektiøse og ikke-infektiøse komplikationer under tilstande med mangel på T-linket til immunitet. En sådan konklusion blev grundlaget for udstedelse af et copyright-certifikat for et intellektuelt produkt (analogt med en opdagelse i det post-sovjetiske system) samt offentliggørelse i "Journal of Obstetrics and Women's Diseases" fra Military Medical Academy i 1999, men mødtes ikke med et svar fra kolleger. En mærkelig forståelse af forskere om deres pligt blev opdaget. Næsten ingen er interesseret i andres idé, selvom det ligner originalitet. Selvom vi advarede og argumenterede for, at konsekvenserne af ukontrolleret (og såkaldt forebyggende) administration af jern til gravide kan være svangerskabs-pyelonefritis, sepsis hos moderen og nyfødt, intrauterin fosterdød, videnskaben forblev tavs og forberedt på en kamp fra et baghold (læs: forsvar af en afhandling). Ingen ønskede engang at kontrollere, selvom der er flere forskningsinstitutter for fødselslæge i landet. Tværtimod er snesevis af afhandlinger blevet forsvaret om fordelene ved jerntilskud. Men systemet med grundlæggende beviser i dem passer ikke altid. Samtidig bad professor Startseva på forummet "Moder og barn" en af ​​ideologerne om udnævnelsen af ​​jern til den gravide professor Shekhtman M.M. et dusin spørgsmål, som blev lovet at blive besvaret skriftligt. Der er gået syv år siden, men der er ikke noget svar, og der vil ikke være noget svar, fordi professor Shechtmans argumenter ikke lover at bevise hans sag. (Jeg beklager at sige, at det vigtigste bevissystem i obstetrik er en henvisning til en officiel myndigheds opfattelse.) Under forholdene med et fald i fødselsraten i landet kunne en sådan uopmærksomhed over for et brændende problem kun forklares med én ting - af hensyn til at tjene "deres" idé er moderne forskere klar til at bringe ofre (blandt dem, der ikke forstår eller dissenserer).

For at være i stand til at blive hørt opstod ideen om at forberede flere postgraduate-papirer om de negative virkninger af jerntilskud. To afhandlinger blev ikke desto mindre forsvaret takket være overbevisningen fra professor Startseva og hendes medarbejdere, unge studerende. Og endda godkendt af Higher Attestation Commission. Ikke desto mindre på det næste forum "Mor og barn" (Kazan, 2007), som før, uden skygge af forlegenhed, kæmper de vigtigste eksperter (men viser ikke) for den obligatoriske udnævnelse af jern under graviditeten (selv i fravær af anæmi). Samtidig rapporterer de også om børn og mødredødelighed. "

anæmi under graviditet

  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 594
  • Oppe på siden deroppe ^
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 1621
  • Oppe på siden deroppe ^
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 420
  • Oppe på siden deroppe ^
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 594
CITAT (Kucka @ 30. april 2010, 13:15)
så granatæblejuice,
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • Siden 10.11.2010 i status som mor)))
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 112
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • Fødselsdagspige)))
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 2839

Ilona blev født den 05/05/08 og Vladya den 04/09/10

..Ethvert indfald. for dine penge. Du betaler. Jeg er fræk.

  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • Midt på dagen.
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 781
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • gammelt kaldenavn: beremennaia
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 2.364
CITAT (selena1108 @ 30. april 2010, 12:24)
Jeg fandt ikke på søgningen om behandling af anæmi - spørgsmålet er meget relevant for mig - hvilke stoffer der blev drukket, og hvilke der er mere effektive under hensyntagen til bivirkningerne som forstoppelse og kvalme
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • almindelig bruger
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 453
CITAT (mareridt @ 01 maj 2010, 13:03)
Mit hæmoglobin steg først efter Totema. Men jeg kunne ikke drikke denne infektion uden juice.
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • Jeg er en engel, men hurtigere på en kosteskaft!
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 696
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • Khomyak-khomyakovsky
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 1.193
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 986

Indlæg er redigeretoverflytning: 05/02/2010 - 12:24

  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • Jeg fik en vidunderlig søn :))
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 140
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • almindelig bruger
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 594
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • Jeg fik en vidunderlig søn :))
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 140
CITAT (Kudrik @ 5. maj 2010, 20:41)
Jeg prøvede bare ikke æbler og kød og ferrumlek og fenuler til nul mening, jeg besluttede bare ikke at tænke over det
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • for nylig på forummet
  • Gruppe: Begyndere
  • Indlæg: 3

mareridt (05/01/2010 - 13:03) skrev:

  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • almindelig bruger
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 176
  • 0
  • Oppe på siden deroppe ^
  • megateronosaurus
  • Gruppe: Brugere
  • Indlæg: 6493

mareridt (05/01/2010 - 13:03) skrev:

:) Jeg er sandsynligvis en pervers - men jeg kan godt lide det.. (i det mindste i øjeblikket))
Selvom lægen selv advarede om, at det var en grim ting og sagde, at det lignede mere eller mindre med kirsebærsaft (men det kommer aldrig friskpresset, og en anden læge fortalte mig ikke at drikke juice på dåse). Derfor fortynder jeg totemet med almindeligt vand og drikker gennem et sugerør, ligesom noget Coca-Cola :)
Mens jeg drikker 2 ampuller ad gangen, men de fortalte mig at bringe det til 3-4, kun gradvist. Og så fortalte de mig det i 2 uger, derefter kontrol, og så skifter jeg måske til ferrumlek.

Jeg blev bedt om ikke at kombinere totemet med calciumholdige fødevarer (tag en pause mellem mindst 2-3 timer), men kombiner det med kød, hvis det er muligt (men det er svært for mig, jeg kan næsten ikke tvinge mig selv til at spise kød) - så i det mindste med boghvede. Jeg drikker friskpresset granatæblejuice, men de siger, at meget af det er skadeligt, ikke mere end 100-200 ml om dagen..

Graviditetsanæmi

Graviditet og fødsel. Forum for forældre med mange børn

  • Ubesvarede emner
  • Aktive emner
  • SearchMobile version

Graviditet og fødsel ⇒ Anæmi hos gravide kvinder

Moderator: Hav af positivt

Manyashas besked »9. sep 2015, 18:06

Post Sea of ​​positive »9. september 2015, 18:08

Indlæg af Nastya »09 sep 2015, 18:23

Indlæg af SAVA »09 sep 2015, 18:25

manyasha,
Det sker. Du er en klassisk IDA-kandidat.
Indsæt dit serumjern. Ud fra dette vil de beslutte, hvordan de skal rejse. Men sandsynligvis blev det oprindeligt injicerbar og derefter tabletter. ellers vil babyen lide.

Tilføjet efter 1 minut og 19 sekunder:
Generelt læste jeg titlen på emnet som "en hær af gravide kvinder." Jeg gik ind, og det spekulerede på hvordan..

Indlæg af SuperNik_Anna »9. september 2015 18:59

Manyashs meddelelse »9. september 2015, 19:02

Meddelelseslys i vinduet »9. september 2015, 19:08

Indlæg af mama_ezh »9. september 2015, 19:08

Indsendt af Olegio »9. september 2015, 19:09

Post Sea of ​​positive »9. sep 2015, 19:10

Indsendt af Cassandra »9. september 2015, 19:15

Indsendt af Olguta »9. september 2015, 19:16

Post Sea of ​​positive »9. september 2015, 19:21

Indsendt af Kristina1986 »9. september 2015, 19:26

manyasha, i alle graviditeter 70-80. Ikke højere. Spring til fødsel.
Normalt 100. Ovenstående er meget sjældent, og jeg har det dårligt.
Ingen fandt årsagen.

Tilføjet efter 1 minut og 26 sekunder:
JA, alligevel hæver narkotika det ikke

Besked fra manyash »9. sep 2015, 19:28

Hilsen til alle mødre!

Hvem stod over for anæmi hos spædbørn? Hvad var behandlingen til? Og hvor farligt er det overhovedet?

Vores situation er som følger. Efter 5 måneder.

Faktisk, hvad har anæmi og folat at gøre med det? : ukendt:

Tilføjet efter 6 minutter og 26 sekunder:
Og vores historie blev fortsat. Søndag kl.

  • Nyttige websteder
  • ↳ Fem børn eller mere!
  • ↳ Forum for Moskvas beboere
  • Lad os lære hinanden at kende
  • Hej stor!
  • Store familier og samfund
  • ↳ Nyheder, meddelelser, information
  • ↳ Brug for hjælp fra en stor familie!
  • ↳ Find børn
  • ↳ Juridisk rådgivning
  • ↳ Almindelig årsag
  • ↳ Loven om store
  • ↳ Moderskabskapital
  • ↳ Familieplanlægning og sexundervisning
  • ↳ Ungdomsretfærdighed
  • ↳ Diskussionsklub
  • Afstemninger
  • ↳ Parter, embedsmænd, organisationer
  • ↳ Hvidliste
  • ↳ Sortliste
  • ↳ Fest af stort
  • Regionale foreninger, nyheder, fordele
  • ↳ Moskva
  • ↳ HLW
  • ↳ JSC
  • ↳ NAO
  • ↳ SAO
  • ↳ SVAO
  • ↳ SZAO
  • ↳ TAO
  • ↳ CAD
  • ↳ Sydadministrativt distrikt
  • ↳ SØ
  • ↳ Sydvest administrativt distrikt
  • ↳ Zelenograd
  • ↳ Moskva-regionen
  • ↳ Sommerhusbyer
  • ↳ Moskva. Sociale pakker
  • ↳ Sankt Petersborg
  • Federal Fjernøsten føderale distrikt
  • Ur Amur-regionen
  • ↳ EAO
  • ↳ Kamchatka
  • ↳ Magadan
  • ↳ Primorsky Territory
  • ↳ Sakha
  • ↳ Sakhalin
  • ↳ Khabarovsk
  • Uk Chukotka autonome Okrug
  • ↳ Volga Federal District
  • ↳ Bashkortostan
  • ↳ Kirov
  • ↳ Mari El
  • ↳ Mordovia
  • ↳ Nizhny Novgorod
  • ↳ Orenburg
  • ↳ Penza
  • ↳ Perm
  • ↳ Samara
  • ↳ Saratov
  • ↳ Tatarstan
  • ↳ Ulyanovsk
  • ↳ Chuvashia
  • ↳ Udmurtia
  • ↳ NWFD
  • ↳ Arkhangelsk
  • ↳ Vologda
  • ↳ Kaliningrad
  • ↳ Karelen
  • ↳ Komi
  • ↳ Murmansk
  • ↳ Novgorod
  • ↳ Pskov
  • Federal Nordkaukasus føderale distrikt
  • ↳ Dagestan
  • ↳ Kabardino-Balkaria
  • ↳ Stavropol
  • ↳ Tjetjenien
  • ↳ Sibirisk føderalt distrikt
  • ↳ Altai
  • Ury Buryatia
  • ↳ Irkutsk
  • ↳ Kemerovo
  • ↳ Krasnoyarsk
  • ↳ Novosibirsk
  • ↳ Norilsk
  • ↳ "Familie"
  • ↳ Omsk
  • ↳ Tomsk
  • ↳ Chita
  • ↳ UFO
  • ↳ Jekaterinburg
  • ↳ Magnitogorsk
  • ↳ Tyumen
  • ↳ KhMAO
  • ↳ Chelyabinsk
  • ↳ YANAO
  • ↳ Det centrale føderale distrikt
  • ↳ Belgorod
  • ↳ Bryansk
  • ↳ Vladimir
  • ↳ Voronezh
  • ↳ Ivanovo
  • ↳ Kaluga
  • ↳ Kostroma
  • ↳ Kursk
  • ↳ Lipetsk
  • ↳ Ørn
  • ↳ Ryazan
  • Amb Tambov
  • ↳ Tver
  • ↳ Tula
  • ↳ Yaroslavl
  • ↳ SFD
  • ↳ Adygea
  • ↳ Astrakhan
  • ↳ Volgograd
  • ↳ Krasnodar
  • ↳ Krim
  • ↳ Rostov ved Don
  • ↳ Fremmede lande
  • ↳ Australien
  • ↳ Hviderusland
  • ↳ Bulgarien
  • ↳ Tyskland
  • ↳ Georgien
  • ↳ Israel
  • ↳ Canada
  • ↳ Ukraine
  • Medicin, sundhed, udseende
  • ↳ Medicin til os
  • ↳ Pædiatrisk ortopædi
  • ↳ Sundhed for forældre med mange børn
  • ↳ Vaccinationer
  • ↳ Homøopatisk konsultation
  • Vær smuk!
  • ↳ Gå ned i vægt korrekt
  • Vi føder, vi rejser, vi bringer!
  • ↳ Graviditet og fødsel
  • ↳ Jeg gik ikke til abort!
  • Birth Hjemmefødsel: fordele og ulemper
  • Kejsersnit
  • ↳ Babyer
  • ↳ At fodre en baby
  • ↳ Opdragelse af børn
  • ↳ Rådgivning til voksne
  • ↳ Psykologi
  • ↳ Socionik
  • ↳ Uddannelsesspil
  • ↳ Familiebørnehave
  • ↳ detsadik.org
  • ↳ Særlige børn
  • ↳ Uddannelse og udvikling af vores børn
  • ↳ Engelsk
  • BRUG
  • ↳ Gebyrer
  • Learning Familielæring
  • ↳ Situationen i uddannelsessystemet. I går i dag i morgen
  • ↳ Sport
  • ↳ Vejledere og instruktører
  • ↳ Fosterfamilier
  • ↳ Fosterfamilier. Gyserhistorier
  • ↳ Fosterfamilier. Lad os lære hinanden at kende
  • ↳ De leder efter forældre
  • Åndelig rigdom
  • ↳ Familie - lille kirke
  • ↳ Ortodokse helligdage
  • ↳ Spørgsmål til præsten
  • ↳ Forum for ortodokse kvinder
  • ↳ Jeg og mit hus vil tjene Herren
  • Huset vi bor i
  • ↳ Indkvartering
  • ↳ Landsted
  • ↳ Landsted. Bygning
  • ↳ Huse og partier. Køb, salg, leje
  • ↳ Hjem
  • ↳ Dyr
  • ↳ Landbrug
  • ↳ Madlavning
  • ↳ Madlavning. Fade og køkkenudstyr
  • ↳ Madlavning. Festlige borde
  • ↳ Madlavning. Spørgsmål, tip og kulinariske samtaler
  • ↳ Håndarbejde
  • Livet i en stor familie
  • ↳ Udveksling af erfaringer
  • ↳ Auto
  • Alt om at spare hjemme
  • ↳ Afhængige og kodeafhængige forhold
  • ↳ Dads club med mange børn
  • ↳ Online shopping
  • ↳ Kultur og kunst
  • ↳ Plakat
  • ↳ Musik
  • ↳ Rejser, ferie, møder
  • ↳ Aktiv hvile
  • ↳ Forretning, arbejde, deltidsarbejde
  • Familien hjælper familien
  • Giv det væk, gratis
  • ↳ Jeg accepterer som en gave
  • Andet
  • ↳ Humor for hele familien
  • ↳ Om alt i verden
  • ↳ Vores konkurrencer
  • ↳ Vores dagbøger
  • ↳ autoliga
  • ↳ Babayka
  • ↳ Troldkvinde
  • ↳ Christina 1986
  • ↳ Ræv
  • ↳ Malyuska
  • ↳ manyasha
  • ↳ Olga A.G.
  • ↳ Skræmmende fortælling
  • Shopping række
  • Save Vi sparer sammen
  • ↳ Fælles køb
  • ↳ Fælles køb. Bilag
  • ↳ Fælles køb. Afstemninger
  • ↳ Fælles køb. Indkøb arkiv
  • Save Vi sparer sammen. Salg og netværkstilbud
  • ↳ Køb-salg-ændring
  • Køb og sælg. Baby
  • ↳ Køb og sælg. Voksen
  • Mnogodetok.ru
  • Tidszone: UTC + 03: 00
  • Slet cookies

Drevet af phpBB® Forum Software © phpBB Limited Russisk phpBB support

Tid: 0.127s | Brug af maksimal hukommelse: 3,83 MB | GZIP: Til

Anæmi under graviditetsanmeldelser

på råd fra en læge drak hun granatæblejuice, hun sagde, at du kan drikke så meget du vil, den næste dag torturerede de tarmkolik. at gå på toilettet efter det er simpelthen urealistisk. Jeg vil ikke drikke det mere.

Jeg læste på Internettet, at saften skulle drikkes 2-3 slurker om dagen. Det forekommer mig ikke nok. Jeg drikker et halvt glas - et glas

Jeg læste det hæmatogen ved b. kontraindiceret (dette er rigtigt på det og angivet): ded:

dog siger de, at gravide spiser det lige under fødslen og børnepasningen, og ingen er imod: 008:

dog siger de, at gravide spiser det lige under fødslen og børnepasningen, og ingen er imod: 008:

Fanden, det er oprørende, men jeg elsker hæmatogen så meget siden barndommen. De fandt mig også anæmi, selvom jeg læste indikatorerne her for alle... 98, 108. Jeg har 113. Nå, nogle gange føler jeg mig svag. Jeg begyndte at drikke ferumlek - de gav det til boligkomplekset, så jeg skulle spise mere mad rig på jern.

Jeg læste det hæmatogen ved b. kontraindiceret (dette er rigtigt på det og angivet): ded:

Wow, jeg vidste det ikke. I dag ville jeg købe det og spise det. Tak for info

identificer først årsagen til anæmi hos hæmatologer (for eksempel i Snegirevka)

Ja, anæmi er anderledes, og nogle gange har jernindholdet ikke noget at gøre med det (som mit).

Hvem klarer hende hvordan?

du skal tage blodbiokemi og finde ud af årsagen - der kan være to af dem - mangel på jern eller vitamin B12 og folsyre. i det andet tilfælde er det ikke et universalmiddel at tage jernpræparater, spise granatæbler og leveren (mit tilfælde - jeg var fyldt med sorbifer og andre lignende stoffer, resultatet er det samme), så vendte jeg mig til en anden læge, gjorde biokemi, ifølge resultaterne er behandlingen IKKE MED JERN - og se begyndte hæmoglobin at vokse!

Piger, måske vil nogen fortælle dig, med mild (begyndende) anæmi, de ordinerede et jernholdigt lægemiddel og fik besked om at gå til daghospitalet for glukosedråber. er det ikke skadeligt?

af en eller anden grund kan gynækologer ordinere jern. Jeg blev ikke engang gravid fik at vide at drikke det med jævne mellemrum. og glukose - for at fodre babyen, forbedre moderens tilstand, øge tonen (de fortalte mig det på hospitalet). begge er ikke skadelige :)

piger, der fødte med anæmi, fortæller mig, hvordan alt gik?

Hele graviditeten var hæmoglobin i området 80-85. Hun fødte normalt og blødede i lang tid. Jeg drak overhovedet ikke jern. Sort kaviar hjalp - hæmoglobin steg til 95, men faldt derefter igen. Barnet har det godt. Jeg har hæmoglobin 120 en måned efter fødslen. Barnet får alt, han passer først og fremmest til ham, og moren er muligvis ikke nok. Men efter fødslen vil kroppen selv komme sig, hvis den ikke forstyrres. Jeg mener bestemt ikke nødsituationer - blødning osv..

Den samme situation. Hæmoglobin er lavt, jern er normalt, endnu højere end normalt. G. forklarede så klart ikke, hvad det var, og hvorfor. Men hun ordinerede et jernpræparat. Hvorfor? Hvis jernet i blodet allerede er fra skalaen. 005:

anæmi kan ikke kun være jernmangel, google om dette emne.

Den samme situation. Hæmoglobin er lavt, jern er normalt, endnu højere end normalt. G. forklarede så tydeligt ikke, hvad det var, og hvorfor. Men hun ordinerede et jernpræparat. Hvorfor? Hvis jernet i blodet allerede er fra skalaen. 005:

Jeg observerer samtidig i byens diagnosticeringscenter med en hæmatolog og en endokrinolog, og så de bad mig om ikke at drikke noget, donere blod i begyndelsen af ​​juni, de vil se dynamisk og beslutte. G sagde ikke et ord til mig, at min hæmoglobin er lav. enten er GDC-laboratoriet virkelig bedre eller har ikke været opmærksom.
Derfor bliver jeg fortsat observeret parallelt i GDC, fordi en special er god, men noget bedre.

Hele graviditeten var hæmoglobin i området 80-85. Hun fødte normalt og blødede i lang tid. Jeg drak overhovedet ikke jern. Sort kaviar hjalp - hæmoglobin steg til 95, men faldt derefter igen. Barnet har det godt. Jeg har hæmoglobin 120 en måned efter fødslen. Barnet får alt, han går først og fremmest, og moderen kan gå glip af det. Men efter fødslen vil kroppen selv komme sig, hvis den ikke forstyrres. Jeg mener bestemt ikke nødsituationer - blødning osv..


og babyen havde ingen konsekvenser? tingene er gode?
Min hæmoglobin er nu 75, jern er også meget lidt, de overføres fra ferlatum til ferrum lek, mens indikatorerne ikke ønsker at stige. var hos hæmatologen, sagde, at vi vil have tid til at rejse, "som stadig lavt gravid." men jeg er stadig bekymret, konsekvenserne kan stadig være.

og babyen havde ingen konsekvenser? tingene er gode?
Min hæmoglobin er nu 75, jern er også meget lidt, de overføres fra ferlatum til ferrum lek, mens indikatorerne ikke ønsker at stige. var hos hæmatologen, sagde, at vi vil have tid til at rejse, "som stadig lavt gravid." men jeg er stadig bekymret, konsekvenserne kan stadig være.

og hvilke. født den 9/10 Apgar, udvikler sig fremragende, udvikling er foran jævnaldrende... der er problemer, dermatitis osv., men det kom på en eller anden måde ikke i forbindelse med anæmi. Barnet har normalt hæmoglobin siden fødslen.

og hvilke. født den 9/10 Apgar, udvikler sig fremragende, udvikling er foran jævnaldrende... der er problemer, dermatitis osv., men det kom på en eller anden måde ikke i forbindelse med anæmi. Barnet har normalt hæmoglobin siden fødslen.

godt, fantastisk)))
bare bange for, at der ikke er nok ilt til barnet

Her er en meget interessant artikel om anæmi hos gravide kvinder, jeg ved selv, at alt dette kun er fugleskræmsel, begge graviditeter var hæmoglobin 70, og jeg følte mig godt, og børnene viste sig at være fremragende:
http://natur-birth.livejournal.com/35632.html

Det ignoreres stadig stædigt, at anæmi er en tilpasningsfaktor under graviditeten, og selve udnævnelsen af ​​jernpræparater bidrager til udviklingen af ​​inflammatoriske sygdomme hos en gravid kvinde, herunder nyresygdomme.
Her er hvad kandidaten til medicinsk videnskab M.V. Shvetsov (Perm):
http://naturalbirth.ru/public/shvecov.php

"Bagsiden af" jern "hjælper.

Jeg vil gerne kommentere denne anmeldelse. Hvad der kun var dets navn "Infektion og jern" værd. Det åbnede med en meget enkel og kortfattet sætning: "Bakterier vokser ikke uden jern"!

Er mine læsere fortrolige med sådanne fænomener, der ledsager graviditet som colpitis, pyelonephritis eller endnu værre sepsis hos mor og nyfødte? Få af de besøgende på fosterklinikken klarer at leve uden kroniske inflammatoriske sygdomme. Spørg dig selv, din familie og venner, hvornår opstod disse komplikationer - før eller efter at have taget jerntilskud? Mange vil svare: "Efter!" Dette var, hvordan kvinder i deres egen triste oplevelse (eller på en enkel måde deres egen hud) var overbeviste om naturens kraft og visdom: hvis hæmoglobinindikatorerne under graviditet (på samme tid koncentrationen af ​​jern i blodet) ikke falder, forvent infektiøse komplikationer. Og ikke kun.

Selv T. Hobbes skrev: "I videnskaben leder vi efter årsager ikke så meget, hvad der var, men hvad der kunne have været." Hvorfor er de der skulle have forudset?

Næsten hele det videnskabelige samfund ignorerer offentlig viden. Selv i lærebogen for studerende på medicinske skoler er der en nøgle til at løse de største problemer med graviditet: ”Jernens cyklus i naturen opstår på grund af jernbakteriernes vitale aktivitet. De er udbredt i reservoirer, der indeholder jernoxid. Autotrofiske jernbakterier bruger opløselige jernholdige salte af jern som en energikilde til biosyntetiske processer i cellen. De omdanner jernholdigt jern til oxid. Det resulterende jernoxidhydrat afsættes i form af en kappe i deres slimhinde. Efter udtørring af jernbakterier dannes sump og sømalm. Akkumuleres i vandområder, kan jernbakterier forårsage død af unge fisk ”. (Bakulina N.A., Kraeva E.L. Microbiology. - M.: Medicine, 1976, - 424p.).

Sådan arrangeres mennesker: hvis en af ​​livets søjler ikke giver en forklaring, så vil flertallet af den uerfarne befolkning ikke forstå essensen af ​​opdagelserne, selvom de lærer dem at kende. Men forskere er tavse. Skønt enhver andenårsstuderende fra det medicinske institut altid vidste, at der er iltafhængige (dvs. nødvendigvis ilt til livsstøtte - aerobes) og iltuafhængige bakterier (anaerober). Men det faktum, at den første af dem også er jernafhængig, siges stadig ikke overalt i Rusland. Hvorfor? Sandsynligvis tillader denne sammensværgelse af tavshed, at man frit kan udføre total "jernforebyggelse" af anæmi eller, mere præcist, jernforsyning af infektiøse komplikationer hos gravide kvinder. Hvis du husker, at der i de "sultne" halvfemser blev jerntilskud distribueret gratis i form af humanitær hjælp fra udlandet, så gerningens omfang forbløffer fantasien hos de uindviede. En endnu farligere vision af problemet er opstået i dag. Dette blev muligt efter offentliggørelsen af ​​I. Medvedeva, T. Shishova ("Det blev beordret ikke at føde", Saratov, 2005). Men alt i orden, selvom der er mange professionelle hemmeligheder inden for medicin. "
og http://naturalbirth.ru/public/shvecov2.php

Anæmi er en måde at beskytte en gravid kvinde mod infektiøse og ikke-infektiøse komplikationer under tilstande med mangel på T-linket til immunitet. En sådan konklusion blev grundlaget for udstedelse af et copyright-certifikat for et intellektuelt produkt (analogt med en opdagelse i det post-sovjetiske system) samt offentliggørelse i "Journal of Obstetrics and Women's Diseases" fra Military Medical Academy i 1999, men mødtes ikke med et svar fra kolleger. En mærkelig forståelse af forskere om deres pligt blev opdaget. Næsten ingen er interesseret i andres idé, selvom det ligner originalitet. Selvom vi advarede og argumenterede for, at konsekvenserne af ukontrolleret (og såkaldt forebyggende) administration af jern til gravide kan være svangerskabs-pyelonefritis, sepsis hos moderen og nyfødt, intrauterin fosterdød, videnskaben forblev tavs og forberedt på en kamp fra et baghold (læs: forsvar af en afhandling). Ingen ønskede engang at kontrollere, selvom der er flere forskningsinstitutter for fødselslæge i landet. Tværtimod er snesevis af afhandlinger blevet forsvaret om fordelene ved jerntilskud. Men systemet med grundlæggende beviser i dem passer ikke altid. Samtidig bad professor Startseva på forummet "Moder og barn" en af ​​ideologerne om udnævnelsen af ​​jern til den gravide professor Shekhtman M.M. et dusin spørgsmål, som blev lovet at blive besvaret skriftligt. Der er gået syv år siden, men der er ikke noget svar, og der vil ikke være noget svar, fordi professor Shechtmans argumenter ikke lover at bevise hans sag. (Jeg beklager at sige, at det vigtigste bevissystem i obstetrik er en henvisning til en officiel myndigheds opfattelse.) Under forholdene med et fald i fødselsraten i landet kunne en sådan uopmærksomhed over for et brændende problem kun forklares med én ting - af hensyn til at tjene "deres" idé er moderne forskere klar til at bringe ofre (blandt dem, der ikke forstår eller dissenserer).

For at være i stand til at blive hørt opstod ideen om at forberede flere postgraduate-papirer om de negative virkninger af jerntilskud. To afhandlinger blev ikke desto mindre forsvaret takket være overbevisningen fra professor Startseva og hendes medarbejdere, unge studerende. Og endda godkendt af Higher Attestation Commission. Ikke desto mindre på det næste forum "Mor og barn" (Kazan, 2007), som før, uden skygge af forlegenhed, kæmper de vigtigste eksperter (men viser ikke) for den obligatoriske udnævnelse af jern under graviditeten (selv i fravær af anæmi). Samtidig rapporterer de også om børn og mødredødelighed. "

Hvem klarer hende hvordan?
et jerntilskud blev ordineret sidste gang
noget flydende og ferrum lek tabletter

Denne gang har jeg klaret mig uden anæmi, men der er stadig tid :))

Hvem korrigerede jernmangel med hæmatogen under graviditeten?

Selvfølgelig fik jeg ordineret ferrum lec. Jeg glemte at spørge om hæmatogen.

HTML-kode:
BB-kode til fora:

Hvordan vil det se ud?

Selvfølgelig fik jeg ordineret ferrum lec. Jeg glemte at spørge om hæmatogen.
Hvem spiste / spiser det?
Læs fuldstændigt
+11 Registrer dig og få en mulighed for at bedømme materiale, kommunikere i kommentarer og meget mere! ') "> Registrer og få en mulighed for at bedømme materialer, kommunikere i kommentarer og meget mere!')"> ElenushkaM02/12/201520443 kommentarer
Alle opskrifter
Opskrifter fra Povarenok.ruAlle opskrifter
Makrel i en krukke
En kollega fik mig til at koge makrel i en bank.
Flere detaljer "
"Falsk kaviar" spredte sig.
Dette er den bedste smørkrem jeg nogensinde har smagt..
Flere detaljer "
Kartoffelpuffer med ost.
Minimalt forbrug af tid og kræfter, og som et resultat meget.
Flere detaljer "
Rustik bryllupsalat
Vi var heldige at være blandt dem, der blev inviteret til.
Flere detaljer "

Kommentarer

Og jeg kan ikke få mad (((og boghvede og lever og nødder tværtimod fra 124 faldt til 110, og jeg så maltofer (((på grund af faldet ordinerede de sorbifer. Kan det hjælpe?))

I løbet af en måned spiste jeg 13 varer på daglig boghvede og persimmon) kortere fra 110 til 123, måske prøv du bedre at spise mad?

Mine jernpræparater forårsagede en forfærdelig allergi i mit ansigt og endda med ødem, så jeg drak bare Essentiale! Og nu er hæmatogenet ikke naturligt, ikke på kvægblod, de samme "glæder" fra medicinalindustrien kun med et sukkerbjerg! Spis bedre lever, boghvede, oksekød og granatæbler med granatæblejuice! Forresten forårsager jerntilskud forstoppelse, og under graviditet er det ikke let med peristaltik.

jerntilskud forårsager forstoppelse

Det Er Vigtigt At Vide Om Planlægning

Læge Komarovsky om massage af tårekanalen hos nyfødte

Ernæring

Om problemet Behandling Hvordan det er gjort? Læge Komarovskys rådObstruktion af nasolakrimalkanalen er et problem, der rammer ca. 5% af nyfødte.

Sådan fortæller du, om din graviditet går godt?

Analyser

Jeg besøger konstant en fødselslæge-gynækolog, og jeg ved, at ingen er bedre end en specialist til at følge min tilstand og udviklingen af ​​min baby. Men mellem besøgene hos lægen er der lange pauser.

Tidlige graviditetstegn. Sådan fortæller du, om du er gravid uden en test

Forestilling

Enhver kvinde, der drømmer om en baby, ser frem til tegn på graviditet. I de tidlige stadier - dette er fraværet af menstruation, en stigning i basaltemperatur, utilpashed, ændringer i brystkirtlerne og en positiv test, det vil sige to elskede striber.

Barnet hikker ofte i maven: er det værd at bekymre sig

Fødsel

Hver gravid kvinde lytter nøje til fornemmelserne i maven, især i den periode, hvor barnet begynder at bevæge sig aktivt. Og ca. 2 måneder før fødslen kan den forventede mor ud over forstyrrelser bemærke udseendet af pludselige rytmiske chok, der forsvinder efter et stykke tid.