Vigtigste / Analyser

Actovegin under graviditet

piger, efter føtale dopplerometri (dette er en ultralyd af vener og blodkar, katten forbinder os til ham, så vidt jeg forstår), så de noget der ikke var godt der..
men jeg chime allerede drak 2 kurser til graviditet, og nu injicerer jeg fracsiparine i maven (mit blod er for tykt, alt dette er netop for dette)... nu ordinerede de også Actovegin..

Barnet kan være meget voldsomt, hele maven ryster, jeg er bange for, det er på grund af iltmangel !! sandsynligvis er det..

piger, kan nogen komme på tværs af en lignende... hvordan letter man iltets adgang til den lille? Jeg ved ikke hvad jeg skal tænke, hvad jeg skal gøre... Jeg følger alle lægens anvisninger... men hver gang i receptionen viser det sig, at det uden forbedring..

  • Førstehjælpskasse til forventet mor
  • * Fællesskabsregler
  • Af
  • Læge- og LCD-besøg
  • Analyser
  • Diagnostik
  • Fostertilstand og sundhed
  • Graviditet med kroniske sygdomme
  • Diverse
  • Barselshospitaler og perinatale centre

Utilstrækkelig iltforsyning til fosteret er faktisk meget farligt og kan føre til alvorlige konsekvenser. Hvis der er identificeret problemer med blodkar på Doppler, skal lægen træffe foranstaltninger til at forhindre føtal hypoxi. Oftere ordineres medicin, sjældnere anbefales fysioterapi.

Ifølge forskning hjælper Actovegin faktisk med at forbedre vævets åndedræt. Under behandlingen modtager og bruger celler mere ilt, hvilket sikrer bevarelsen af ​​moderkagen i moderkagen og den harmoniske udvikling af barnet.

Hvorfor ordineres Actovegin under graviditet? Det bruges som en stimulator for vævsregenerering i iskæmi, polyneuropati og hypoxi. Som kontraindikationer er kun alvorlige lidelser angivet i instruktionerne - lungeødem, hjertesvigt, anuri. Lægemidlet er tilgængeligt i flere doseringsformer, men under graviditet administreres det normalt ved injektion eller intravenøst.

Du finder også følgende retningslinjer nyttige:

  • Udfør åndedrætsøvelser. Forskellige øvelser og videoer af deres implementering kan let findes på Internettet. Korrekt vejrtrækning hjælper med at mætte kroppen med ilt og sikrer tilstrækkelig forsyning til blodbanen..
  • Bed din læge om at planlægge iltterapisessioner eller iltcocktails. De kan også fås uden aftale i nogle klinikker og sportscentre..

Barnets øgede aktivitet kan faktisk være forbundet med iltmangel. Det vides, at babyen reagerer på hypoxi, først ved at øge antallet af bevægelser og derefter ved at berolige sig inde i moderens underliv.

Actovegin under graviditet er et ret sikkert og effektivt middel. Det bør dog kun ordineres af en læge og er ikke egnet til selvmedicinering..

Nycomed Actovegin 200 mg tabletter. - anmeldelse

Brug af Actovegin under graviditet med FGRP hos et barn og nedsat blodgennemstrømning

Jeg tog stoffet Actovegin i den første og anden graviditet både i form af tabletter og i form af injektioner. For første gang viste ultralyd fra den 27. uge en forsinkelse i barnets udvikling (maven var 2 uger bag normen). Derefter fik jeg ordineret kurser med Actovegin-tabletter og intravenøse injektioner af dette lægemiddel.

Ved 30 uger efter anden graviditet viste Doppler en grad 1a uteroplacental cirkulationsforstyrrelse, og igen blev Actovegin ordineret som en behandling sammen med Corilip suppositorier.

Oplysninger om stoffet

Købssted, pris: Maksavit, 1383 r.

Frigørelsesform: gule tabletter (50 stk.) I en glasbeholder.

Farmakodynamik og farmakokinetik, indikationer:

Lægemidlet kan bruges under graviditet og amning..

Indikationer for gravide kvinder:

  • delvis frigørelse af æg,
  • mulig risiko for spontan for tidlig afslutning af graviditeten,
  • føtal underernæring,
  • tilstedeværelsen af ​​manifestationer af symptomer på fetoplacental insufficiens.

Actovegin under graviditet

fremmer ophobning og transport af glukose, ilt i en gravid kvindes krop, forbedrer cellemetabolismen. Lægemidlet til gravide kvinder forbedrer blodcirkulationen, øger cellernes energireserver og fremskynder metaboliske processer.

Administration og doser ordineres af lægen afhængigt af diagnosen..

At tage stoffet og effekten af ​​det

Jeg drak Actovegin tabletter i løbet af 10 dage, 3 tabletter om dagen.

Det er svært at sige, hvordan indtagelsen af ​​lægemidlet i den første graviditet påvirkede barnet, da ultralydet viste en lille udviklingsforsinkelse. Babyen blev stadig født let (lige under 2,5 kg) efter 37 uger. Han var fuldtids, men den samme diagnose blev stillet på hospitalet - SGRP. På den anden side er min mand og jeg mere en astenisk hudfarve, så vi forventede ikke et stort barn. "I naturen" fik sønnen hurtigt den manglende vægt og udviklede sig derefter normalt.

Under min anden graviditet tog jeg Actovegin og satte på Corilip suppositorier fra den 30. uge for at behandle lidelser i uteroplacental blodgennemstrømning. Derudover havde jeg sandsynligvis fra en temmelig aktiv livsstil (jeg var nødt til at løbe efter et toårigt barn) med jævne mellemrum en stærk tone. Jeg var også lidt bekymret for det ene ben, hvorpå skibene stødte ud, og jeg havde konstant kompressionsstrømpebukser.

Næsten umiddelbart efter at jeg begyndte at drikke Actovegin, blev min helbredstilstand mærkbart forbedret. Jeg huskede næppe min tonus, mit ben gjorde ikke ondt selv uden at bære kompressionsstrømper, jeg følte lethed, der var ingen hævelse. En let afføringseffekt blev observeret fra lægemidlet..

På den anden side steg jeg 1400 kg i 10 dages behandling, og lægen ordinerede mig igen en speciel diæt med en fastedag. Måske, med fokus på min sundhedstilstand, slappede jeg bare af i ernæring, og medicinen har intet at gøre med det..

Det vigtigste er, at doppleren i slutningen af ​​behandlingsforløbet ikke afslørede nogen forstyrrelser i blodgennemstrømningen, og CTG var god. På samme tid behøvede jeg ikke gå til injektioner hver dag, behandlingen fandt sted derhjemme, hvilket var meget praktisk for mig.

Ikke desto mindre viste en ultralydsscanning efter 34 uger, der gik efter at have taget pillerne, igen FGRP. Barnet vejede lidt over 1800 g, hvilket ifølge den uzistiske læge svarede til 32 uger. Igen er diagnosen FGRP, behandling og muligvis indlæggelse forestående.

Men ved en lykkelig lejlighed konsulterede jeg en anden læge. Efter at have beregnet deadline og set på vægtenormerne på bordene sagde han, at diagnosen i mit tilfælde var forkert. I 34 uger er den nedre grænse for normen 1800. Således er barnet simpelthen let. Lægen sagde også, at 1a-graden af ​​blodgennemstrømningsforstyrrelse, der blev opdaget af Doppler, ikke blev helbredt. Blodgennemstrømningen ændres konstant og omfordeles.

Således er disse diagnoser slet ikke diagnoser. Hvor mange læger, så mange meninger. Jeg er glad for at have mødt denne specialist, der dæmpede mine bekymringer. Og med et let hjerte skrev hun afslag fra indlæggelse. Det var vigtigt for mig at blive hjemme indtil fødslen for ikke at efterlade et lille barn.

Men når jeg tager Actovegin, vokser børn op, så lægen rådede mig stadig til at fortsætte med at tage det. Samlet set tror jeg Actovegin er et meget effektivt lægemiddel.

actovegin!!

Piger, hjælp!
I går modtog jeg fra en læge i en tyk, at jeg ikke tager klokkeslæt og actovegin. periode 37. uge. udpeget et sted om måneden. tilbage. Jeg har alt ok på ultralyd og doppler. hvad der ellers er nødvendigt?
Jeg glemmer generelt at drikke jern og iodomarin, og disse piller i tilføjelser. Hvor meget ?! (Nå, jeg er generelt tavs om Genipral.)

generelt afsluttede hun det, hun besluttede at købe mig, så disse actovegin-tabletter kostede 1900 r. (stikkende er billigere - der er ingen til mig!) og dette er til forebyggelse. Jeg har ikke en kritisk situation, så de handler om. drikke. siger, siger de, lægen og ultralydsmaskinen kan have forkert vægt. (foster 2700 lagde vægt på ultralyd efter 35 uger). godt, selvom det ikke er meget forkert at drikke disse lek-va. (til sidst købte jeg det ikke - en tudse)

hvorfor? hvem accepterer det? er der nogen mening i at drikke det.

fortæl mig hvordan man skal være?! for på en eller anden måde delikat at forklare alt ved næste reception, fordi han igen vil spørge, om jeg drikker eller ej. men jeg ved ikke, hvordan man lyver

37

Actovegin under graviditet

Dette indlæg blev udgivet af Masyashka37 20. november 2011

50.847 visninger

Piger, der fik ordineret Actovegin under graviditet, hvor længe, ​​i hvilken dosis og til hvilke indikationer? Jeg havde en lille forstyrrelse i blodgennemstrømningen, barnet begyndte at bevæge sig mindre, jeg gennemboret 17 injektioner på 5 ml hver, ved den 13. injektion følte jeg, at hun bevægede sig godt igen, jeg lavede en ultralydsscanning med en doppler - alt var normalt. Men der er gået et par dage siden kursets afslutning, og igen bevæger barnet sig ikke meget. Min betalte læge er på ferie, men du får ikke noget værd fra LCD'et. Jeg tænker, måske kan vi fortsætte i tabletform? Hvor lang tid kan du tage det? Jeg hørte, at der synes at være dem, der ordineres til hele graviditeten?

12 kommentarer

Anbefalede kommentarer

Deltag i vores diskussioner!

Du skal være bruger for at kunne skrive en kommentar.

Opret en konto

Tilmeld dig for at få en konto. Det er simpelt!

At komme ind

Allerede registreret? Log ind her.

Det bedste på siden

Kost til undfangelse - en myte?

Wobenzym øger sandsynligheden for undfangelse

Douching. Alt, hvad du ville vide.

Populære emner

Forfatter: * Vandmænd *
Oprettet for 4 timer siden

Forfatter: DéjàEnceinte
Oprettet for 12 timer siden

Forfatter: DéjàEnceinte
Oprettet for 3 timer siden

Forfatter: Alenka-dialenka82
Oprettet for 8 timer siden

Forfatter: Anyuto4ka_071119
Oprettet for 16 timer siden

Forfatter: Taylor_99
Oprettet for 15 timer siden

Klinikker anmeldelser

Om webstedet

Hurtige links

  • Om webstedet
  • Vores forfattere
  • Hjælp til webstedet
  • Annoncering

Populære sektioner

  • Forum for graviditetsplanlægning
  • Basaltemperaturkort
  • Reproduktivt sundhedsbibliotek
  • Anmeldelser om klinikker om læger
  • Kommunikation i klubber til PDR

Materialet, der er lagt ud på vores websted, er til informationsformål og er beregnet til uddannelsesmæssige formål. Brug dem ikke som lægehjælp. Bestemmelse af diagnosen og valg af behandlingsmetode er fortsat den eksklusive beføjelse for din behandlende læge!

Actovegin gravide anmeldelser

Bemærk, at dine personoplysninger behandles på 9months.ru-webstedet med henblik på, at de fungerer. Hvis du ikke er enig i dette, skal du forlade siden. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet, betyder det automatisk, at du accepterer behandlingen af ​​dine data.

Actovegin under graviditet

Læs hele artiklen "

Kommentarer til artiklen

  • "til begyndelsen
  • "
  • fem
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  • "
  • Til sidst "

hvordan actovegin påvirker lavt vand - 23 uger

23. december 2011

Jeg har 36 uger nu, lægen ordinerede Actovegin, selvom alt er fint med ultralyd, så at sige med det formål at forebygge, siger han, at det vil være bedre for mig og barnet, fortæl mig, om det er værd at drikke eller ej, efter at have læst anmeldelserne, tvivler jeg på, at jeg har brug for det.

17. december 2011

Piger, efter 27 uger tordnede jeg i patologi med truslen om for tidlig fødsel, der var en forfærdelig tone. I 8 timer lå jeg under dråber med ginipral. Jeg blev også injiceret intravenøst ​​med Actovigin, for når barnet er tonet, begynder hypoxi, karene klemmes. Actovigin hjælper barnet med at få vægt i maven, lægen ville have, at babyens vægt ikke var kritisk, hvis den pludselig blev født før magpien. Som et resultat lå jeg på lager fra 27 til 35 uger og fødte efter 35 uger en baby, der vejede 2600. På trods af at jeg vejede 45 før graviditet og nu, når barnet er 1,5 år, vejer jeg det samme. Babyen er perfekt tilpasset efter fødslen. Og med det første barn var jeg bange for forskellig kemi, jeg drak ikke engang vitaminer, og jeg fødte et fuldtidsbarn efter 39 uger med en vægt på 2850, og han skreg konstant og sov ikke godt og sugede ikke brystet. Så kig efter en læge, du kan stole på og udføre hans opgaver. Held og lykke!

15. december 2011

Jeg lavede en ultralydsscanning efter 32 uger, lægen sagde også lidt mave ved krummerne, men efter at have læst anmeldelserne ser det ud til, at alle har den samme ting. behandlingen blev ordineret af Actovegin i tabletter. Jeg prøver at drikke dem, og efter 14 dage til en anden ultralyd vil jeg se om noget ændrer sig

Med den første graviditet ved ultralyd blev jeg diagnosticeret med modning af moderkagen, diagnosticeret med placentainsufficiens, ordineret droppere med Actovegin og som følge heraf blev jeg født med føtal hepaksi. Men nu, i placeringen af ​​25 ugers ultralyd, er moderkagen normal, alt uden patologier, og som et resultat blev Actovegin ordineret i tabletter til profylakse, og jeg ved ikke, hvordan jeg skal være. acceptere eller ej.

27. oktober 2011

Vi er allerede 34 uger gamle, jeg fik ordineret Actovegin til ødem og polyhydramnios. Jeg læste anmeldelser, der tværtimod forårsager hævelse. Så jeg tror, ​​at det ikke er værd at tage, især da prisen ikke er lille for dette lægemiddel.

21. oktober 2011

Jeg har nu 2
3 ugers graviditet ordinerede lægen Actovegin, men forklarede ikke hvorfor. Jeg læste anmeldelser, det passer ikke til alle. Hvad vil du anbefale at stikke det eller ej?

7. september 2011

nu er vi 32 uger gamle, barnets vægt er 2150. lægen på ultralyden sagde, at barnet har en lille mave, og alt andet er normalt. Jeg ordinerede Actovegin med glukosedråber til os..

Men jeg beklager virkelig, at min graviditet og velbefindende under det blev forsømt og ikke ordineret Actovegin. Som et resultat blev min datter født med intrauterin hypoxi som følge af ICP, dårlig søvn, øget muskeltonus, derefter nedsat, lav tilpasning; og piller (og meget mere "kemisk"), vi brugte efter fødslen. Det ser ud til, at hvis jeg udelukkede barnets intrauterine hypoxi ved hjælp af Actovegin, ville alt være i orden.

Lægen ordinerede Actovegin tabletter til mig. Jeg har taget det i en uge, og jeg har ødem, som jeg ikke havde før..

Actovegin gravide anmeldelser

det er ikke kemi. det er lavet på basis af kalvblod.
Selvfølgelig behøver du bare ikke drikke det (jeg drak for eksempel ikke veroshpiron)
Men når der er beviser, er det nødvendigt. Jeg havde en tyk moderkage. Og det viste sig efter gestologi, at det udviklede sig forkert, og det var ikke forgæves, at jeg drak Actovegin. Og fosteret vokser ikke fra piller, jeg spiste så mange hormoner og drak Actovegin i en måned, og barnet blev født i 2900

»Tilføjet senere

det ville være fantastisk, hvis babyen i maven ikke voksede

Mine analyser er normale, og barnet er også normalt ved ultralyd, men jeg fik ordineret Kurantil (tilsyneladende fordi jeg har åreknuder, jeg drikker det i løbet af 3 uger / 3 uger), MagneV6 (jeg forstod ikke hvorfor, men jeg drak lidt og stoppede) og Actovegin (mens du spørger: "Føler du nogen bevægelser?", Mig: "Hvad andet (med et smil)!", Hun: "Nå, drik Actovegin"). Efter at have læst oplysninger om ham på Internettet og set omkostningerne, besluttede jeg at sende dem til haven. Ja, og mine slægtninge siger alle, hvorfor forgifte et sundt barn med alle mulige piller.

»Tilføjet senere
Ja, og jeg vil ikke føde et stort barn (jeg har hørt, at børn fra ham er store), fordi jeg selv er lille i højden og mit bækken er smalt

Så jeg tror, ​​at hvis der er nogen forstyrrelser i blodgennemstrømningen, vil gå ikke ikke hjælpe her, du skal drikke medicin.

i dag klatrede jeg ikke op, jeg ledte efter information om Ginipral - jeg fandt en artikel om medicin, herunder, dette er hvad forfatteren skriver om Actovegin
"Actovegin. På trods af det faktum, at det ordineres til gravide tanter med magt og hovedtema om" fodring af en ung mand ", i mange opslagsværker, blandt indikationerne for dets anvendelse, BETYNDER graviditet ikke, i modsætning til det samme klokkeslæt. En logisk konklusion antyder sig selv, at effektiviteten af ​​Actovegin i kompliceret graviditet er lig med nul (den psykoprofylaktiske virkning er dog endnu ikke annulleret.) Og forresten fremstilles dette lægemiddel ud fra kalveblod, men gæt tre gange, hvem der har tendens til at få prioninfektioner? Selvfølgelig foretrækker prioner væv i nervesystemet, men det er ikke en kendsgerning, at S. o-patogener ikke ønsker at gå langs blodbanen. nåede ikke. "

Forum for mødre i Stavropol

Nyheder:

Modtog du ikke en aktiverings-e-mail? der kan have været en fejl i e-mailen under registreringen. Skriv til [email protected]

  • Start
  • Galleri
  • Hjælp
  • annoncer
  • indgang
  • tjek ind

Artikler om Mamask

Nyheder om Mamask

Det er interessant:

SP Group SP MamASK VKontakte: Faktiske køb og Pristroy (tilgængelig)

Afslut fra dekretet: Arbejd som revisor

Vilkår for udstationering af annoncer på Mamask

  • Forum for mødre til Stavropol "
  • Erfaringsudveksling "
  • Graviditet og fødsel (Moderator: Veselushka) "
  • Actovegin under graviditet - anbefales det at bruge det??
  • Trykning

Forfatteremne: Actovegin under graviditet. Er det tilrådeligt at bruge det? (Læs 80264 gange)

0 medlemmer og 1 gæst ser på dette emne.

  • Trykning
  • Forum for mødre til Stavropol "
  • Erfaringsudveksling "
  • Graviditet og fødsel (Moderator: Veselushka) "
  • Actovegin under graviditet - anbefales det at bruge det??
  • SMF 2.0.15 | SMF © 2011, Simple Machines
    Enkel lydvideoindlejring
    SMFAds til gratis fora
  • Sitemap
  • XHTML
  • RSS
  • mobil version
  • Tekstversion

Stavropol KMV Pyatigorsk Kislovodsk Essentuki Mineralvandressourcer Zheleznovodsk Nevinnomyssk
© Websted for mødre i Stavropol-regionen 2009-2012
Webstedsadministration er ikke ansvarlig for indholdet af meddelelser,
offentliggjort i fora, på opslagstavlen og i kommentarer til materiale.

Siden blev genereret på 0,924 sekunder. Anmodninger: 59.

Actovegin under graviditet: lægemiddeleffektivitet og sikkerhed

En af de farlige overtrædelser af graviditeten er syndromet med føtoplacental insufficiens. Det kan være svært at genkende det, men samtidig medfører det en stor fare for fosteret og forårsager hypoxi. Barnet modtager mindre næringsstoffer og ilt, hvilket resulterer i en risiko for misdannelser og endda intrauterin død. Under graviditeten lægges der ikke kun stor vægt på behandlingen af ​​placentainsufficiens, men også på forebyggelsen. For at forhindre denne patologi ordineres lægemidler, der forbedrer blodcirkulationen og stofskiftet i moderens krop. En af disse lægemidler er Actovegin..

Handling og rækkevidde af Actovegin

Lægemidlet produceres fra kalveblod og fjerner proteiner fra det. Den resulterende deproteiniserede hæmoderivat indeholdende komponenter i cellemasse og blodserum hos dyr er det aktive stof i Actovegin, som hører til gruppen af ​​antihypoxanter.

Funktioner af Actovegin som et antihypoxant:

  • hjælper med at overføre og fjerne glukose fra blodet
  • øger ilt- og næringsstofforbruget
  • reducerer regenereringstiden for væv og hud, gendanner deres følsomhed;
  • normaliserer stofskiftet i væv;
  • forbedrer mental velvære.

Hos diabetespatienter reduceres smerte, prikken og brændende i ekstremiteterne efter behandling med Actovegin, og følelsesløshed i benene forhindres.

Hvorfor ordinerer læger Actovegin under graviditet

Indikationerne for at starte behandling med Actovegin er:

  • krænkelse af blodcirkulationen i hjernen, for eksempel med slagtilfælde og hovedskader;
  • forringelse af nervesystemet i diabetes mellitus;
  • skader på huden med sår, liggesår og sår
  • krænkelse af blodgennemstrømning i venerne og arterierne
  • strålebehandling i forbindelse med andre lægemidler.

Ifølge ultralyd ved 27 ugers svangerskab er fostrets forsinkelse i størrelse 10 dage. Og så er alt i orden. Der er ingen patologier. Indikatorer for føtal placenta og uteroplacental blodgennemstrømning er inden for normale grænser. Gynækolog ordinerer Thromboass for at forbedre blodtilførslen i livmoderen. Og hæmatologen, ifølge indikationerne af en generel blodprøve, koagulogram, d-dæmpning og aggregering af trobocytter, annullerer Thromboass og ordinerer Actovegin. Gynækologen siger, at Actovegin er forbudt under graviditet, og at hvis hun ordinerer det til mig, fratages hun sin licens. Og insisterer på at tage Tromboass. Hvem man skal lytte til?

O.K. Semyonova, fødselslæge-gynækolog svarer:

Hej, du er virkelig i en vanskelig situation, men jeg vil helt sikkert fortælle dig: Actovegin ordineres under graviditet med en god effekt på barnets vækst. Jeg kender ikke hele din medicinske historie, men du kan lytte til hæmatologen.

Semyonova O.K., fødselslæge-gynækolog

https://health.mail.ru/consultation/1525582/

Instruktionerne for lægemidlet siger, at det skal bruges med forsigtighed under graviditeten. Som en indikation angiver producenten ikke sygdomme eller symptomer, der er direkte relateret til at føde et barn. Men i russisk praksis anvendes Actovegin i vid udstrækning i følgende tilfælde:

  • forringelse af permeabiliteten af ​​blod fra moderen til moderkagen og derefter for barnet, det vil sige udviklingen af ​​hypoxi;
  • risikoen for begyndelsen af ​​for tidlig fødsel eller truslen om graviditetens ophør
  • manglende vægt hos fosteret og dets forsinkelse i udvikling
  • gestose (toksikose i tredje trimester).

Der er forskellige meninger blandt læger om fordelene for forventede mødre..

Med en sådan popularitet, som Actovegin har, skal dens effektivitet bekræftes af meget vægtige uafhængige randomiserede undersøgelser, men de er uhørbare. I de officielle instruktioner til lægemidlet siger virksomheden OFFICIELT: Brug lægemidlet med forsigtighed under graviditeten. På stedet er fødselslæger med jævne mellemrum "spud" om den gavnlige virkning af lægemidlet i for eksempel føtal hypoxi Selvom hver fødselslæge vil nævne mange eksempler på brugen af ​​effektive lægemidler, hvis virkning er blevet bevist i studier af meget høj kvalitet, men producenten nægtede at bruge det til gravide kvinder (for ikke at blive involveret i retssager).

Rudzevich A.Yu., doktor i medicinsk videnskab, fødselslæge-gynækolog

http://povituh.ru/news/ehffektivnost_primenenija_aktovegina_u_beremennykh/2010–08–22–3

Fremstillingsmetode: opløsning til intramuskulær og intravenøs injektion og dråber, tabletter, salve, gel, creme

Actovegin findes i flere former:

  • gel 20%;
  • fløde 5%;
  • salve 5%;
  • piller;
  • indsprøjtning;
  • opløsning til infusion.

Actovegin creme, salve og gel bruges eksternt til hudlæsioner, for eksempel til forbrændinger. Alvorlige og grædende sår, åbne sår kan behandles på en kompleks måde: udefra og indefra - ved injektioner. Et tyndt lag Actovegin gel påføres det berørte område, og der påføres en bandage ovenpå. For våde sår skiftes bandagen flere gange om dagen. Andre gange tjener det i en uge.

Actovegin creme anvendes efter gelen på komplekse sår, og salven bruges til langvarig behandling af vanskelige at helbrede hudlæsioner. Øjegelen fungerer godt mod hornhindeskader. I dette tilfælde påføres en dråbe af produktet direkte på såret 2-3 gange om dagen i en måned.

Behandling med piller ordineres som en understøttende terapi til sygdomme præget af kredsløbssygdomme. Intravenøse injektioner under graviditet anvendes i den dosis, der er angivet af lægen, fortyndet med saltvand. Lægemidlet administreres meget langsomt en gang dagligt eller hver anden dag.

Nogle gange bruger de en færdiglavet saltopløsning til injektioner fra producenten.

Former for frigivelse af Actovegin - fotogalleri

Funktioner ved behandling på forskellige tidspunkter og brugsanvisning

I første trimester er hypoxi sjælden, da fosteret stadig er meget lille, og dets iltning er uhindret. Ikke desto mindre er brugen af ​​medicin i denne periode meget uønsket..

I de første måneder af graviditeten lægges barnets organer og systemer, derfor kan enhver ekstern intervention påvirke fostrets udvikling negativt..

I andet trimester modtager det voksende foster mindre ilt og næringsstoffer, hvis moderkagen ikke er i stand til fuldt ud at udføre sine funktioner. På dette tidspunkt påvirker manglen på visse næringsstoffer i blodet, for eksempel hæmoglobin, blodgennemstrømningen og fører til placentainsufficiens. Lægen kan ordinere Actovegin for at forbedre forsyningen af ​​barnet med mikronæringsstoffer..

I sidste trimester er for tidlig ældning af moderkagen en alvorlig og almindelig sygdom. Det kan fremkalde en akut mangel på blodcirkulationen, undervægtig føtalvægt og tidlig fødsel. I en sådan situation kan intramuskulære eller intravenøse injektioner med Actovegin ordineres kort før fødslen..

Varigheden af ​​behandlingen og doseringen af ​​alle former for lægemidlet bestemmes af lægen. Behandling med Actovegin er oftest begrænset til 4-6 uger.

Bivirkninger for en gravid kvinde

Brug af Actovegin anbefales ikke i følgende tilfælde:

  • overfølsomhed over for lægemidlets komponenter
  • vandretention i kroppen
  • et fald i mængden eller fraværet af urin produceret af nyrerne
  • hævelse af lungerne
  • høje niveauer af klor og natrium i blodet.

I 15 år (1996–2010) blev der udført sammenlignende undersøgelser af Actovegin i lande, hvor det blev / ikke blev brugt. Det viste sig, at hvor lægemidlet blev ordineret, blev erhvervet demens oftere diagnosticeret (ca. en tredjedel flere patienter end i lande, der ikke praktiserede brugen heraf). Efter offentliggørelsen af ​​resultaterne af denne undersøgelse blev Actovegin forbudt i Canada og USA. I øjeblikket anbefales det kun i landene i det tidligere Sovjetunionen, Nordkorea og Sydkorea..

Lægemidlet kan forårsage følgende bivirkninger:

  • udslæt;
  • udtalt rødme i forskellige hudområder;
  • en temperaturforøgelse og akkumulering af overskydende varme i kroppen;
  • anafylaktisk shock - en akut og alvorlig allergisk reaktion.

Hvis der opstår sådanne symptomer, skal du stoppe med at tage Actovegin og konsultere en læge.

Analoger af Actovegin og andre lægemidler, der kan erstatte det under graviditeten

Analogen af ​​Actovegin med hensyn til det aktive stof er Solcoseryl. Cerebrolysin og cortexin er tæt på det i sammensætning - væv fra dyreorganismer bruges i produktionen. Disse stoffer betragtes som naturlige. Curantil 25 og Vero-Trimetazin har samme terapeutiske virkning som Actovegin, men deres aktive komponenter er af kemisk oprindelse.

Cortexin og Vero-Trimetazin anvendes ikke til behandling af gravide kvinder, da der ikke er udført undersøgelser af deres sikkerhed for mor og barn..

Narkotika, der kan erstatte Actovegin under graviditet - tabel

LægemiddelnavnAktivt stofFrigør formularKontraindikationerBivirkningerPåføring under graviditet i henhold til instruktionerne
Solcoseryldeproteiniseret dialysat fra blodet hos sunde malkekalve
  • opløsning til intravenøs og intramuskulær administration:
  • salve.
  • alder op til 18 år
  • amning (der er ingen data om brugssikkerheden);
  • overfølsomhed over for dialysater af kalvblod;
  • overfølsomhed over for derivater af parahydroxybenzoesyre (E216 og E218) og over for fri benzoesyre (E210).
  • nældefeber
  • øget kropstemperatur.
Indtil nu er ikke et eneste tilfælde af den teratogene virkning af Solcoseryl kendt, men under graviditet skal lægemidlet anvendes med forsigtighed i henhold til strenge indikationer og under tilsyn af en læge..
Curantil 25dipyridamolpiller
  • akut myokardieinfarkt;
  • ustabil angina
  • almindelig stenoserende aterosklerose i kranspulsårerne;
  • subaorta aortastenose;
  • hjertesvigt i dekompensationsstadiet
  • arteriel hypotension;
  • falde sammen;
  • svær arteriel hypertension
  • alvorlige hjerterytmeforstyrrelser
  • kronisk obstruktiv lungesygdom;
  • kronisk nyresvigt
  • leversvigt;
  • hæmoragisk diatese;
  • sygdomme med øget risiko for blødning (inklusive mavesår i mave og tolvfingertarm)
  • overfølsomhed over for lægemiddelkomponenter.
  • hjertebanken, takykardi (især ved samtidig brug af andre vasodilatatorer);
  • bradykardi;
  • rødmen i ansigtet, hyperæmi i ansigtets hud;
  • koronar stjæle syndrom
  • sænkning af blodtrykket
  • kvalme, opkastning
  • diarré;
  • smerter i det epigastriske område
  • trombocytopeni, ændringer i blodpladernes funktionelle egenskaber, blødning;
  • svimmelhed, støj i hovedet, hovedpine
  • hududslæt, urticaria;
  • svaghed;
  • en følelse af øregang
  • gigt;
  • myalgi;
  • rhinitis.
Det er muligt at bruge stoffet under graviditet.
Cerebrolysingrisehjerneafledt peptidkompleksindsprøjtning
  • akut nyresvigt
  • status epilepticus;
  • overfølsomhed over for lægemidlet.
  • følelse af varme, svedtendens, svimmelhed
  • takykardi eller arytmi;
  • appetitløshed, dyspepsi, diarré, forstoppelse, kvalme og opkastning;
  • agitation, manifesteret af aggressiv opførsel, forvirring, søvnløshed;
  • overfølsomhedsreaktioner, manifesteret af hovedpine, nakkesmerter, lemmer, lænd, åndenød, kulderystelser og kollaptoid tilstand
  • hyperæmi i huden, kløe og forbrænding på injektionsstedet.
Brug af lægemidlet under graviditet er kun muligt, hvis den tilsigtede fordel for moderen opvejer den potentielle risiko for fosteret.

Narkotika med lignende virkning - fotogalleri

Anmeldelser af kvinder under behandling med Actovegin under graviditet

Actovegin er en meget god og effektiv medicin. Jeg blev ordineret til polyhydramnios. Polyhydramnierne forsvandt om en uge. Det ordineres for at forbedre blodcirkulationen. Han har en masse vidnesbyrd. Barnet vil bestemt ikke føle sig dårligt fra ham.

Olya

https://www.babyblog.ru/community/post/happypregn/1822071/1

Jeg stod over for udnævnelsen af ​​Actovegin (grunde - efter 25 uger, moderat mangel på vand, for tidlig modning af moderkagen, suspension i vand). Beslutningen var til fordel for stoffet. Så nu kan jeg objektivt sige, at det sandsynligvis var muligt at klare sig uden Actovegin. Desuden gjorde han mere ondt end godt (meget tvivlsomt!). For det første, da de dryppede det til mig, begyndte babyen at være så aktiv, at det så ud til, at han var ved at kravle ud af maven (jeg synes ikke, han havde det godt)! For det andet fik jeg udslæt på armen (allergi), som lægen talte om (ingen big deal!). Som et resultat har jeg en allergi efter graviditet, det er ikke klart, hvad op til Quinckes ødem, barnet har også en allergisk reaktion.

Marcellus

https://deti.mail.ru/forum/v_ozhidanii_chuda/beremennost/aktovegin_vo_vremja_beremennosti/

Jeg er blevet injiceret siden 28 uger, fordi moderkagen er ældet. På dette tidspunkt var modenhed 2-3 grader. Så lå hun for at redde. Actovegin blev dryppet, da barnet ikke steg i vægt godt og var to uger bagud med hensyn til tid. Mange piger blev injiceret, det skadede ingen, kun et plus for alle. Hvis du har noget forbundet med moderkagen, så til sidst lider barnet, især hans hjerne lider, så efter fødslen kan der være problemer.

Ira Bychkova

https://deti.mail.ru/forum/v_ozhidanii_chuda/beremennost/aktovegin_vo_vremja_beremennosti/

Under graviditeten blev jeg injiceret med Actovegin, dette lægemiddel var bare for at ilt skulle strømme bedre, jeg havde en for tidlig modning af moderkagen, et godt lægemiddel, et kursus blev injiceret intravenøst ​​og det andet - i tabletter.

Alevtina

http://www.baby.ru/community/view/73449/forum/post/1319331/?page=3#comments

Jeg havde en "ikke særlig" moderkage på en ultralydsscanning efter 24 uger og risikoen for iltudsultning hos barnet, men efter Actovegin ved den næste ultralydsscanning på 27,5 uger vendte alt tilbage til det normale. Jeg læste, at Actovegin er et lægemiddel med uprøvet effekt, men for mig personligt er dets effektivitet blevet bevist både ved mit gode helbred og ved resultaterne af ultralyd. Injektionerne er syge, men ikke værre end andre lægemidler, der tilbydes gravide og dem, der har født, det er meget muligt at udholde. Det vigtigste er, at der er en effekt. Jeg ved, at stoffet er dyrt på apoteker, men de injicerede mig gratis på hospitalet.

NatalyKa

http://otzovik.com/review_468944.html

Åndedrætsgymnastik til gravide kvinder - video

Actovegin bruges ofte til behandling af føtal hypoxi og placentainsufficiens såvel som andre sygdomme forbundet med nedsat blodgennemstrømning. Selvom abnormiteter under graviditeten ikke er blandt de direkte indikationer for dets udnævnelse, indtager lægemidlet en betydelig plads i russisk obstetrisk praksis..

Actovegin: hvorfor ordineres det, og hvad er det beregnet til?

Til siden

Ja kapetter ikke det rigtige ord.
Jeg spørger lægen - HVORFOR? Og han fortæller mig - for et barn

Du behøver ikke være bange for Actovegin, det vil ikke skade barnet. Actovegin ordineres til placentainsufficiens eller underernæring. Lægemidlet fremmer ophobningen af ​​glukose og ilt i væv, forbedrer blodcirkulationen og stofskiftet.

Babyens stærke aktivitet kan fortælle lægen, at han mangler ilt, hvilket kan føre til hypoxi. Herfra og udnævnt til Actovegin.

Jeg tog Actovegin i den sidste måned B. Der var en 3. graders moderkage, og jeg havde brug for "actovegin ernæring".

Actovegin hos gravide er ubrugelig og sandsynligvis usikker
På det første punkt - manien til at ordinere Actovegin til gravide kvinder "for at fodre frugten og forbedre placentationen" er en atavisme af sovjetisk medicin, der er drevet af Nycomed-virksomheds salgsfremmende aktiviteter..
For det andet "hjælper brugen af ​​Actovegin med at øge antallet af store fostre (hvilket ikke er særlig godt til at føde gennem den vaginale fødselskanal).


Generelt til hvilket formål (i det mindste i teorien) har en gravid kvinde brug for Actovegin? Bedre at købe fersk kød, hytteost, friske grøntsager og frugt med disse penge - spis godt - der vil være flere fordele.

Hvis du er læge, så prøv først at læse biokemi. Bare placer dig selv i stedet for en gravid kvinde og tænk, at du gerne vil have, at du og dit ufødte barn får ordineret et lægemiddel med uprøvet effekt og absolut uklar farmakokinetik, dynamik og virkningsmekanisme.


Og her er en anden:
Graviditetsperioden for en kvinde rejser primært spørgsmålet om, hvordan man ikke skader barnet. Derfor er brugen af ​​forskellige lægemidler det mest akutte problem for den forventede mor. Hvis du har tillid til læger og bruger forskellige lægemidler eller endda udelukker deres brug i denne periode. Hvis du allerede har været nødt til at føde og føde børn, så stødte du sandsynligvis på det faktum, at du blev tilbudt at tage et lægemiddel som en forebyggende foranstaltning - Actovegin. Hvor nyttigt dette lægemiddel kan være, og er det overhovedet værd at bruge det under graviditeten. Vi hjælper dig med at besvare dette spørgsmål. Det er værd at bemærke, at instruktionerne til brugen af ​​Actovegin siger, at dette lægemiddel skal tages af forventede mødre med forsigtighed. Under graviditet og amning er brugen af ​​dette lægemiddel tilladt. Men det skal også bemærkes, at i medicin i dag er der ingen data om den specifikke negative virkning af dette lægemiddel på moderens og hendes ufødte barns sundhed ved brug af Actovegin under graviditet samt amning. Derfor er der ingen præcis definition af "ja" eller "nej" i skaden eller fordelen ved at bruge dette lægemiddel. Derfor skal du selv afveje fordele og ulemper og selv beslutte, om du vil tage dette lægemiddel eller ej. Hvis du beslutter dig, skal du være under streng lægeligt tilsyn.

(Generelt beslutter mødre selv...)

Påføring under graviditet og amning
Brug af lægemidlet Actovegin under graviditet og amning er tilladt.

Graviditet og amning
Det er muligt at bruge stoffet Actovegin under graviditet og amning ifølge indikationer.

Med omhu
Kronisk hjertesvigt II-III grad, lungeødem, oliguri, anuri, hyperhydrering, diabetes mellitus, hyperglykæmi, graviditet, amningsperiode.

Kontraindikationer:
Overfølsomhed over for lægemidlet. Ordinér lægemidlet med forsigtighed under graviditet. Under amning er brugen af ​​Actovegin uønsket

Actovegin. Og hvorfor blev det tildelt dig?!

Piger, sig mig! hvorfor har du brug for Actovegin til gravide kvinder. Jeg kom til daghospitalet, og der drypper alt dette actovegin som et universalmiddel. Og lægen er skadelig, han ønsker ikke at tale for et sådant behov. I dag lavede jeg en skandale: for indtil jeg læser instruktionerne, giver jeg mig ikke noget at hælde i. Bundlinjen: allerede hjemme læste jeg det, men det jeg læste kastede mig ned i fortvivlelse:

Actovegin
Indikationer:
metaboliske og vaskulære lidelser i hjernen (inklusive iskæmisk slagtilfælde, TBI);
sårheling (sår af forskellige etiologier, forbrændinger, trofiske lidelser (liggesår), nedsat sårheling)
forebyggelse og behandling af strålingsskader i hud og slimhinder under strålebehandling;
perifere (arterielle og venøse) vaskulære lidelser og deres konsekvenser (angiopati, trofasår);
diabetisk polyneuropati.

Enten går mine ski ikke, eller lægen er blevet sur. Jeg har ingen sådanne indikationer for ordination af dette lægemiddel. Eller jeg ved ikke noget. om dette "magiske" værktøj.

BB indlejringskode:
BB-kode bruges på fora
HTML-kode, der skal integreres:
HTML-kode bruges i blogs som LiveJournal

Hvordan vil det se ud?

har du ordineret dette lægemiddel?

69 brugere deltog i undersøgelsen.

HTML-kode:
BB-kode til fora:

Hvordan vil det se ud?

Piger, fortæl mig! hvorfor har du brug for Actovegin til gravide kvinder. Jeg kom til daghospitalet, og der drypper alt dette actovegin som et universalmiddel. Og lægen er skadelig, han ønsker ikke at tale for et sådant behov. Jeg lavede en skandale i dag: for indtil jeg læser instruktionerne, giver jeg mig ikke noget at hælde i. Bundlinjen: allerede hjemme læste jeg det, men det jeg læste kastede mig ned i fortvivlelse:
Actovegin
Indikation: Læs fuldstændigt
+7 Registrer dig og få en mulighed for at bedømme materiale, kommunikere i kommentarer og meget mere! ') "> Registrer og få en mulighed for at bedømme materialer, kommunikere i kommentarer og meget mere!')"> blasya01/17/2013203178 kommentarer
Alle opskrifter
Opskrifter fra Povarenok.ruAlle opskrifter
Kylling "spise".
Enkelheden ved denne skål vandt mig,
Flere detaljer "
Pandekager i en flaske
Pandekager i en flaske. Jeg sætter mig normalt hårdt op.
Flere detaljer "
Bønnesalat
Det er bare kriminelt at ikke dele opskriften på denne bombe.
Flere detaljer "
Og igen ostekager
Ærligt gennemgå alle opskrifter på anmodning "cheesecakes",
Flere detaljer "

Kommentarer

tak for svaret. Kan du afklare? du fik ordineret det under graviditeten??

Jeg fandt ikke en sådan funktion i beskrivelsen af ​​lægemidlet.

Her er hvad jeg fandt:
"Dette er et naturligt dyremedicin - det udskilles også af blodet fra unge kalve. Ifølge virkningsmekanismen fører dette lægemiddel til aktivering af stofskifte i væv i livmoderen og moderkagen, ernæringen af ​​hver celle forbedres, og de er bedre og mere aktivt fornyede. På grund af dette lægemiddel er cellerne lettere at overleve ilt sult, og deres stofskifte forbedres, de arbejder mere aktivt og forbruger energi. Denne medicin gør det muligt for moderkagen at overføre store portioner glukose og ilt til babyen, som den vokser, øger blodcirkulationen i moderens og fostrets blodstrøm, barnet bevæger sig mere aktivt og tilføjer vækst og vægt, som lægerne bemærker ved ultralyd.Effekten af ​​denne medicin er hovedsageligt koncentreret om moderkagenes små kapillærer, da hovedsagelig mad kommer fra dem, men stoffet når ikke til fosteret - moderkagen passerer det ikke og derfor endog rent teoretisk for babyen kan ikke skade.

Positive aspekter af stoffet.
Brug af Actovegin, når det ordineres til behandling af truslen om afbrydelse og føtal hypoxi, fører til en forbedring af blodgennemstrømningen i små arterier og vener, hvilket forbedrer blodtilførslen til uterus-placenta-baby-systemet og reducerer forekomsten af ​​dårlige graviditets- og fødselsresultater. Ifølge læger begynder babyer på baggrund af behandlingen at gå op i vægt og indhente hurtigt deres kalenderdatoer i maven. Desuden forbereder Actovegin barnet til arbejdsspænding og hypoxi. "

ACTOVEGIN spiller også en vigtig rolle i behandlingen af ​​forskellige graviditetskomplikationer. Dette lægemiddel virker på linkene i udviklingen af ​​sygdommen, herunder i metaboliske processer, er involveret i reguleringen af ​​energiforsyningen. Det forbedrer uteroplacental blodcirkulation, normaliserer gasudveksling i moderfostersystemet, forbedrer placentas udvekslingsfunktion og genopretter den nedsatte funktion af cellemembraner. Effekten af ​​de anvendte lægemidler realiseres hovedsageligt på niveauet af moderkagen kapillærer.

ACTOVEGIN er et præparat opnået fra kalvens blod. Det aktiverer stofskiftet i væv, forbedrer deres ernæring og stimulerer cellefornyelsesprocessen. Lægemidlet øger vævsmotstand mod hypoxi (iltmangel), forbedrer energimetabolismen og øger glukoseforbruget. Som et resultat øges celleens energiressourcer, især under forhold med mangel på energi: den bliver mere modstandsdygtig over for ilt sulte. Under indflydelse af dette lægemiddel forbedres glukosetransport og iltoptagelse i væv. Den sekundære effekt er at øge blodtilførslen i moder-fostersystemet. Brug af ACTOVEGIN forbedrer parametrene for arteriel og venøs blodgennemstrømning betydeligt i "moder - placenta - foster" - systemet, hvilket gør det muligt at reducere hyppigheden af ​​tidlig fødsel i tilfælde af placentainsufficiens og ugunstige resultater under graviditeten. Behandling med ACTOVEGIN har en udtalt positiv effekt på fostrets tilstand, der udvikler sig under tilstande med placentainsufficiens, hvilket udtrykkes i en signifikant forbedring af blodgennemstrømningen i føtal-placenta-karene og dynamikken i dets intra-uterine vækst. Derudover bidrager behandling med ACTOVEEIN til bedre tolerance af fosteret over for fødsel..

ACTOVEGIN spiller også en vigtig rolle i behandlingen af ​​forskellige graviditetskomplikationer. Dette lægemiddel virker på linkene i udviklingen af ​​sygdommen, er involveret i metaboliske processer, er involveret i reguleringen af ​​energiforsyningen. Det forbedrer uteroplacental blodcirkulation, normaliserer gasudveksling i moder-fostersystemet, forbedrer placentas udvekslingsfunktion og gendanner den nedsatte funktion af cellemembraner. Effekten af ​​de anvendte lægemidler realiseres hovedsageligt på niveauet af moderkagen kapillærer.

ACTOVEGIN er et præparat opnået fra kalvens blod. Det aktiverer stofskiftet i væv, forbedrer deres ernæring og stimulerer cellefornyelsesprocessen. Lægemidlet øger vævsmotstand mod hypoxi (iltmangel), forbedrer energimetabolismen og øger glukoseforbruget. Som et resultat øges celleens energiressourcer, især under forhold med mangel på energi: den bliver mere modstandsdygtig over for ilt sulte. Under indflydelse af dette lægemiddel forbedres glukostransport og iltoptagelse i væv. Den sekundære effekt er at øge blodtilførslen i moder-fostersystemet. Anvendelsen af ​​ACTOVEGIN forbedrer signifikant indekserne for arteriel og venøs blodgennemstrømning i moder-placenta-fostersystemet, hvilket gør det muligt at reducere hyppigheden af ​​tidlig fødsel i tilfælde af placentainsufficiens og ugunstige graviditetsresultater. Behandling med ACTOVEGIN har en udtalt positiv effekt på fostrets tilstand, der udvikler sig under tilstande med placentainsufficiens, hvilket udtrykkes i en signifikant forbedring af blodgennemstrømningen i føtal-placenta-karene og dynamikken i dets intra-uterine vækst. Derudover bidrager behandling med ACTOVEEIN til bedre tolerance af fosteret over for fødsel..

Det Er Vigtigt At Vide Om Planlægning

Kan pandekager amme

Ernæring

Nogle gange vil du behage dig selv med en lækker fad med højt kalorieindhold, så mange mødre er bekymrede for spørgsmålet om, hvorvidt pandekager er mulige under amning. Dette produkt er ikke med på listen over forbudte fødevarer, men visse begrænsninger skal overholdes, når man spiser.

De første bevægelser af fosteret: når barnet begynder at bevæge sig, obstetriske normer og fornemmelsernes natur

Fødsel

Babyens bevægelser i underlivet forårsager ubeskrivelige fornemmelser hos mødre - det er i dette øjeblik, at kvinden indser, at hun i virkeligheden snart bliver mor.

Kan du spise jordnødder under graviditeten??

Ernæring

Blandt alle de emner, som fremtidige mødre kan lide at diskutere, er kosten med korrekt ernæring i første omgang. Og dette emne er ikke let - der er mange tvister om dette eller det andet produkt, drikke, tilsætningsstof: er det muligt, i hvilken mængde, vil der ikke være nogen skade?

Er graviditet mulig under menstruation??

Analyser

Baseret på videnskabelig forskning er det muligt at blive gravid hovedsageligt under ægløsning, som forekommer midt i menstruationscyklussen (MC). Derfor beskytter mange kvinder sig ikke mod naturlig blødning.